Garage VDH Auto & Moto

Banden, onderhoud & herstellingen, tweedehandswagens te Geraardsbergen

Onafhankelijke garage

Als kleine garage te Geraardsbergen (Idegem) zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u een service van A tot Z bieden. U kan bij ons terecht voor de aankoop van uw tweedehandswagen of moto, alsook voor banden, accessoires, onderhoud & herstellingen van uw huidige of toekomstige wagen of motor.

VDH Auto & Moto is een garage met speciale aandacht voor de persoonlijke benadering. Omdat het de zaakvoerders zijn die instaan voor de verkoop van de occasies en voor de werken in het atelier, nemen wij altijd de tijd om naar u te luisteren.

Bandencentrale - occasies - onderhoud & herstel - accessoires

Wij verkiezen duurzame relaties die gebouwd zijn op vertrouwen en een goede service. Kwaliteit komt bij ons steeds op de eerste plaats. Natuurlijk weten wij ook dat, nu meer dan ooit, prijsbewust kopen geen schande meer is. Integendeel zelfs, iedereen wil kwaliteit aan een scherpe prijs. Ook dit kunnen wij u bieden. Wij hebben geen vaste structurele kosten, opgelegd door een invoerder, wij hebben geen loonkosten te betalen en wij moeten geen verantwoording afleggen bij een directie.

CONTACTEER ONS