Garage Van Landuyt

Uw Opel garage, carrosserie en tweedehandswagens te Gavere

Over ons

Opel Van Landuyt is reeds 34 jaar een klantvriendelijk begrip in Gavere en omstreken. Sinds Daniel op zijn 22e met de garage startte, is er ondertussen heel wat veranderd op vlak van technologie en electronica. Maar de hartelijkheid waarmee u ontvangen wordt, is nog steeds dezelfde gebleven.

1978: Opstart van de garage, in bijberoep
1983: Keuze voor volwaardig zelfstandig autobedrijf
1987: Officieel Opel agent
1991: Uitbreiding carrosserie afdeling
1993: Nieuwe showroom
2009: Zoon Steven komt in het bedrijf

Onderhoud en herstellingen

De inzet van onze technici, voortdurende investeringen in nieuwe apparatuur en werkmateriaal, permanente opleidingen, zijn de essentie van onze job. Zo blijft U zeker van onze optimale professionele service en knowhow, dit aan betaalbare prijzen. Want u bent als klant het begin- en eindpunt èn het allerbelangrijkste in onze dagdagelijkse taken. Nà afspraak kan een klein onderhoud uitgevoerd worden terwijl u wacht in de voorziene ruimte in onze showroom. Ondertussen geniet u van een koffie of frisdank, terwijl u rustig een krant of dagblad kan inkijken.

Voor een kleine klus kan u steeds direct langskomen zonder afspraak zoals bv. vervangen van lampje, ruitenwisser.

Bij onverwachte technische of electronische problemen kan u de wagen direct laten inspecteren. Nà diagnose wordt beslist of u al dan niet met de wagen verder mag rijden. Indien nodig blijft uw voertuig in het atelier. Er wordt een kostenraming opgemaakt en een gratis vervangwagen voorzien. Deze service ligt in de lijn met de filosofie van ons bedrijf: wij willen er voor zorgen dat u totaal tevreden bent.

In geval van een groot onderhoud of tijdrovende herstelling bieden wij u, nà afspraak, een gratis vervangwagen aan. U brengt uw wagen binnen op het afgesproken uur en wij regelen het nodige voor u.

Het is ook steeds mogelijk U terug thuis te brengen of op te halen.

Carrosserie

Onze concessie beschikt over een erkende carrosserie en weet wat nodig is om uw wagen volgens de normen van de fabrikant te herstellen. Het is nooit prettig om een ongeval te hebben, dus stellen wij alles in het werk om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen zoals afspraken met de expert, rechtstreekse expertise…

Onze carrosserie is goedgekeurd door alle verzekeringsmaatschappijen, die ons rechtstreeks de factuur doorbetalen (behalve eventuele vrijstelling).

Uiteraard beschikt u ook over een gratis vervangwagen. U kan dus met een gerust hart uw beschadigd voertuig aan ons toevertrouwen.

Heeft uw wagen een grondige schoonmaakbeurt nodig? U heeft zelf geen tijd om deze te poetsen? Geen probleem, bel of mail ons voor een afspraak. Wij reinigen uw wagen, binnen en buiten, tot in de perfectie, zoals het moet. Vraag inlichtingen in het onthaal.

Configurator Opel Garage Van Landuyt Gavere

Configurator

Testrit Proefrit Opel Garage Van Landuyt Gavere

Proefrit

Serviceafspraak Opel Garage Van Landuyt Gavere

Service

Overname Opel Garage Van Landuyt Gavere

Overname