Herstellingen en service

Een auto of bedrijfsvoertuig heeft geregeld een onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Bij Onan Car Service dragen wij zorg voor uw wagen, zowel bij nieuwe als tweedehandsauto's. Wij voeren kwalitatieve en duurzame herstellingen uit aan uw grote of kleine wagen. U wilt toch graag heel het jaar door veilig en zorgeloos rijden. Heeft u een vraag over uw wagen of merkt u dat niet alles hoort zoals het zou moeten zijn? Vraag dan meteen advies en u wordt onmiddellijk verder geholpen.

Indien uw wagen langer dient te blijven bij langdurige herstellingen, kan u rekenen op een vervangwagen. Daarnaast bieden wij ook de service aan, om uw wagen naar de keuring te brengen.

Ook voor nazicht kan u terecht bij ons. Uw wagen wordt klaargemaakt voor de winter of de zomer. De bandenspanning wordt gecontroleerd, ruitenvloeistof bijgevuld, aircovloeistof bijgevuld, batterijcontrole, nazicht vloeistoffen en een algemeen nazicht. Hierna kan u weer veilig op de weg.

Terwijl u wacht op uw onderhoud of herstelling kan in de wachtruimte genieten van een koffie en gratis WiFi. Voor een snelle en professionele service maakt u best een afspraak.

Klik op de foto om meer foto's te zien.

herstellingen garage onan car service