Vervangt u uw ruitenwissers op tijd?

Vervangt u uw ruitenwissers op tijd?

Laat Bosch-ruitenwissers monteren en ontvang een gratis paraplu.

Vervangt u uw ruitenwissers op tijd? Na twaalf maanden heeft ook een wisser van hoge kwaliteit zijn beste tijd gehad. Als u voor 30 november 2018 een set Bosch-ruitenwissers laat monteren door uw Bosch Car Service garage, krijgt u bovendien een gratis paraplu.

Waarom moet u uw ruitenwissers eens per jaar vervangen?

Na amper zes maanden heeft een ruitenwisser in België er al gemiddeld 115.000 wisbewegingen opzitten. Dat is gelijk aan een oppervlakte van maar liefst 13 voetbalvelden. Door factoren als stof, kou en bladeren versnelt de slijtage in een rap tempo en ontstaan scheurtjes in het wisrubber. Een ruitenwisser presteert hooguit 12 maanden optimaal. Het advies luidt daarom om uw ruitenwissers minstens eens per jaar te vervangen. Bosch-ruitenwissers zijn van de hoogste kwaliteit en passen op bijna elke auto.

Hoe werkt de actie?

Laat vanaf september tot eind november 2018 een nieuwe set Bosch-ruitenwissers monteren* en ontvang een gratis paraplu. Wanneer u tijdens de actieperiode uw ruitenwissers laat vervangen door een set nieuwe Bosch-ruitenwissers, ontvangt u de gratis paraplu ter plaatsen.

*De actie geldt zolang de voorraad strekt. U bekijkt de volledige actievoorwaarden hier.