Garage Aarts Ital Auto

FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA EN ABARTH GARAGE IN RETIE

Garage Aarts Ital Auto Retie is reeds sinds 1966 het adres in de Kempen met een hart voor uw Italiaanse wagen. U kan bij ons terecht voor een Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth nieuw en tweedehands. Maar ook met een wagen van een ander merk kan u bij ons terecht voor het onderhoud of voor herstellingen.

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste diagnoseapparaten waardoor we uw wagen van eender welk merk perfect kunnen uitlezen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van uw motorhome. Ook voor uw oldtimer uit Italië kan bij ons terecht. In samenwerking met een aantal geselecteerde leveranciers kunnen wij bijna alle onderdelen nog leveren. Contacteer ons voor meer info!

Personenwagens

Fiat personenwagens

U kan bij Aarts Ital Auto te Retie terecht voor alle nieuwe en tweedehands personenwagens van Fiat. Ga naar de website van Fiat voor het volledige gamma.

WEBSITE FIAT

Bedrijfswagens

Fiat professional

Ook in bestelwagens hebben wij een grote keuze. Laadvermogens vanaf 450kg t/m 1800kg zijn mogelijk. Laadvolumes zijn leverbaar vanaf 1m3 tot 13.5m3.

WEBSITE FIAT PROFESSIONAL

123 auto service

Onderhoud en herstelling

Ook voor de service, onderhoud en herstelling van uw Italiaanse wagen en uw Fiat motorhome. Wij hebben een schaarhefbrug waarop we campers tot 5 ton zwaar kunnen plaatsen.

WEBSITE 123AUTOSERVICE