G&C Car Shine

Uw ceramic coating, carcleaning, koplampen polieren te Maasmechelen

Car detailling Maasmechelen

Zo’n 15 jaar geleden is G&C Car Shine in Maasmechelen ontstaan als een uit de hand gelopen hobby waarbij de zaakvoerder Glenn een gezonde interesse had in wagens en de behandeling ervan. Deze behandelingen omvatten het schoonmaken of carcleaning van wagens waarbij zowel de binnen- als buitenkant de nodige aandacht verkrijgen, hierbij wordt geen detail over het hoofd gezien. Dat kan gaan van een professionele wasbeurt zowel interieur als exterieur. Verder kan u er terecht voor leerbehandelingen allerhande. Éen van de specialiteiten is het herstellen van doffe koplampen, dat is nodig omdat deze vaak afgekeurd kunnen worden bij een keuring van de wagen. Om een betere glans van de lak te verkrijgen, kan er ook gedacht worden aan polijsten.

G&C Car Shine biedt ook allround pakketten aan waaruit u kan kiezen tussen het basis, medium en exclusief pakket. Al deze behandelingen gaan door in een goed uitgeruste garage met kwalitatieve producten van de merken Meguiars, Kenotek en Finixa, allen toepasbaar op alle type wagens: personenwagens, suv’s bestelwagens, trucks en mpv’s.

Daarnaast biedt G&C Car Shine ook iets speciaals aan namelijk “Kenolon Ceramic Shield V1”. Deze onklopbare bescherming over de lak van je wagen biedt je een weermiddel tegen al het vuil. Met deze exclusieve carcoating blijft uw wagen er langer nieuw uitzien, creëert meer glans en vergemakkelijkt het onderhoud.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!