VanLommel & Co

Verse groenten en fruit te Tessenderlo

Groothandel voor horeca

Vanlommel & Co is reeds een vaste waarde in Tessenderlo. Dit mede dankzij de meer dan 50 jaar ervaring als vaste leverancier voor tal van horecazaken. Het familiebedrijf dankt haar succes aan het steeds vernieuwende aanbod kwaliteitsproducten en een uitmuntende service. Van groenten en fruit tot conserven, sauzen, oliën, frisdranken, diepvriesproducten en zelfs Oosterse lekkernijen. Al deze producten leveren we dagelijks, op het afgesproken uur en met de grootste zorg. Op ons kan je rekenen.

Kleinhandel voor particulieren

Vanlommel & Co is ook uw partner voor particulieren. Kom langs in onze winkel met ruime parking en geniet van een persoonlijke service op maat. Een gedreven team medewerkers staat je bij met heerlijke receptideeën en uitleg over promo’s. We helpen je graag verder met een lekker gezonde maaltijd, zelfs tot aan je wagen.

Verse groenten en fruit, conserven, sauzen, diepvriesproducten en superfoods

In 1963 vestigde grootvader Vanlommel zich in Tessenderlo. Hij opende er een groothandel in groenten, fruit en aardappelen. 50 jaar later oogt Vanlommel & Co frisser dan ooit. Kathleen Gepts en Josse Beyens hebben door de jaren heen een stevige naam opgebouwd als groothandelaar en kleinhandelaar.

ONTDEK ONS RUIM AANBOD