The Burgerstation restaurant

Uw burgerhuis, frituur, broodjeszaak te Maaseik voor belegde broodjes & burgers

The place to be voor burgers, frietjes, snacks, belegde broodjes, schotels, soep, koffie en cocktails!

The BurgerStation een burgerhuis in het hartje van Maaseik waar u terecht kan voor heerlijke en verse gerechten.

Wij, Gilbert Keuren , Anita Sleven, Veronique Keuren en Valerie Keuren opende in maart 2018 deze mooie zaak in ons mooie Maaseik. Een plek waar iedereen welkom is en kan genieten van tal van lekkere, verse gerechten.

Onze zaak ging van start op de bleumerstraat. Al snel werden we bekend om onze top kwaliteits burgers met vernieuwende smaken en onze zelfgebreide schotels, met zeker ook voor de vegetariër heerlijke nieuwe keuzes.

(Leuk weetje: onze burgers zijn allemaal genoemd naar filmnamen!)

Later gingen we van start met onze verse belegde broodjes, zeker de moeite waart omwille een uitgebreide keuze aan lekker grote broodjes en vers bereid en op de plaat gebakken bereidingen.

Ons assortiment bleef groeien en de ideeën vloeien, daarom bleef de stap naar een grotere locatie niet uit.

Onze klanten zijn voor ons heel belangrijk daarom bieden wij graag een totaal pakket van onze bekende burgers tot zelfgebreide schotels tot koffie met versnaperingen of cocktails , en dit in een aangename/gezellige maar stoere omgeving.

The BurgerStation staat voor kwaliteit, nieuwe smaken, selfmade, gezelligheid, een leuke babbel en dat in een breed assortiment aan een aangename prijs.

Groetjes team The BurgerStation