Frituur Friet & Zo

Frituur Friet & Zo Houthalen-Helchteren

Frituur Friet & Zo: de lekkerste snacks en vers gesneden frietjes

Zin in knapperige verse frietjes of krokant gebakken snacks? Spring dan zeker eens binnen bij Friet & Zo in Houthalen-Helchteren, waar Nancy & Ignazio je op je wenken bedienen. Wij staan voor je klaar om je honger te stillen met je vertrouwde snacks of je te verrassen met specialiteiten als goulash of vidée, rundshamburgers gebakken op de plaat, en de Italian Burger. Alles met liefde bereid!

Kwaliteit & hygiëne

Naast een grote passie voor de lekkerste snacks en een vriendelijke bediening, vinden wij kwaliteit en hygiëne in alles wat we onze klanten serveren superbelangrijk. We zijn gekend om ons vers, huisbereid assortiment. Bij ons dus ook geen diepvriesfrieten, maar goudgele verse frietjes op uw bord. Ook onze slaatjes en broodjes maken wij krakend vers. Dat klant bij ons koning is, zie je en proef je.

Smullen bij ons te Houthalen of bij je thuis

Heel de omgeving van Houthalen-Oost geniet van het lekkere assortiment van Friet & Zo. Je kan je kleine of grote hap komen afhalen of gezellig bij ons komen verorberen in onze frisse zaak. Iedereen welkom! Ook kan je bij ons terecht voor het houden van verjaardagsfeestjes.

Volg alvast onze facebookpagina om op de hoogte te blijven en onze acties te volgen

Onze prijslijst

Bij frituur Friet & Zo te Houthalen blijf je nooit op je honger zitten. Onze vers gesneden frietjes alleen al zijn overheerlijk. Of kom proeven van ons lekker huisbereide stoofvlees of goulash. Alvast je keuze maken om niet te lang te moeten watertanden in onze zaak? Hieronder vind je onze prijslijst om duimen en vingers van af te likken! Kan je toch niet kiezen? Vraag ons gerust om raad! Friet & Zo heeft voor elk wat wils.

Nieuws & activiteiten

Wijziging sluitingsdag

Vanaf oktober 2017 wijzigt onze sluitingsdag. Wij zullen vanaf dan donderdag gesloten zijn en zijn we dinsdag namiddag open.

lees meer
Wijziging sluitingsdag
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Lekkerste frietjes ooit! De chili cheesecake nuggets zijn een aanrader. En heel belangrijk: erg aardige mensen!

- Annemieke
Super vriendelijke mensen en lekkere frietjes!!!!
- Jeroen
meer recensies

Contact

Frituur Friet & Zo

Kastanjestraat 10, 3530 Houthalen
  • Belegde broodjes
  • Broodjes
  • Eethuis
  • Frituur
  • Snacks
T089 23 96 09
Ond. nr.0652.599.370
Maandag 16.30u-21.30u
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11.45u-13.30u, 16.30u-21.30u
Donderdag 16.30u-21.30u
Vrijdag 11.45u-13.30u, 16.30u-22.00u
Zaterdag 16.30u-22.00u
Zondag 16.30u-22.00u