Franky De Gendt

Uw vakman in centrale verwarming, sanitair en ventilatie te Temse

Franky De Gendt uit Temse heeft meer dan 25 jaar ervaring als installateur-hersteller van centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Met een actieve loopbaan van 20 jaar in de verwarmingssector achter de rug, besloot Franky in het jaar 2000 voor eigen rekening te gaan werken door zelf een bedrijf op te starten. 10 jaar later is de zoon Wesley ook in de zaak gekomen en zo is Franky De Gendt & Zn ontstaan.

Onze visie

Installatie, onderhoud & herstelling van centrale verwarming, sanitair en ventilatie. ​ Het succesvolle specialisten team kan rekenen op een geduchte ervaring in centrale verwarming, badkamer renovatie en ventilatiesystemen. Samen bieden ze diensten aan m.b.t. installaties, onderhoud en herstellingen. ​Kwaliteit en vakmanschap aan betaalbare prijzen. Kwaliteitsvolle diensten en kwaliteitsproducten in combinatie met een professionele aanpak. Dat is de ideale mix van èchte vakmannen.

Centrale Verwarming

Centrale verwarming Franky de gendt temse

Reken op meer 25 jaar ervaring voor installaties, herstellingen en onderhoudsbeurten aan centrale verwarmingen.

Sanitair

Sanitair Franky de gendt temse

Buiten het installeren, verzorgen we herstellingen aan sanitair en kan je ook terecht voor het onderhoud van je warmwaterinstallatie.

Hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie Franky de gendt temse

Duurzame energie zoals een warmtepomp, hybride systeem, warmtekrachtkoppeling, zonnepanelen. 

Ventilatie

Ventilatie Franky de gendt temse

Erkend installateur van Renson ventilatiesystemen. Installaties, onderhoud en herstellingen van ventilaties.