Frank Robyns Thuisverpleging

Frank Robyns Thuisverpleging

Frank Robyns Thuisverpleging te Hasselt (Kuringen) bestaat uit een professioneel team van verpleegkundigen, die kwaliteitszorg op maat aan huis brengen. Hierbij staat uw welzijn centraal! De verpleegkundige zorgen worden in samenspraak met u, en eventueel andere zorgverstrekkers zoals huisarts en familie, op een uiterst flexibele manier aangeboden. U hoeft ons hiervoor niet te betalen, deze zorgen worden vergoed via uw ziekenfonds of ziekteverzekering.

Als ervaren verpleging aan huis bieden wij u de meest persoonlijke en professionele zorg en comfort aan, in uw eigen woning. Vakkundig, zacht en met aandacht voor u als persoon. "Persoonlijke verzorging met dat ietsje meer!"

Wil u wat meer uitleg om welke zorgen het gaat, kijk dan gerust even op onze website! Opdat er snel een vertrouwensband groeit, wordt een kleinschalig team per regio voozien, maximum 3 vaste verpleegkundigen.

Na een telefoontje, volgt een kennismakingsgesprek. Een persoonlijke voorstelling, waarbij een aantal administratieve gegevens worden gevraagd. In samenspraak worden de dagen en het uur afgesproken wanneer de zorg wordt verleend. Voor hygiënische zorgen, wassen en kleden, is géén voorschrift vereist, dit wordt door ons zelf aangevraagd, een klevertje van uw mutualiteit volstaat. Voor alle andere zorgen is wel steeds een voorschrift vereist van specialist of huisarts.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Frank Robyns Thuisverpleging.

Contact

Frank Robyns Thuisverpleging

Seringenstraat 27, 3511 Kuringen
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis