Fotoshoot

☞ Prinsessenfotoshoot: Een echte prinsessenjurk, een droom voor elke kleine meid! Een fotoshoot van jouw kleine schat. Als een echte prinses. Laat haar, haar favoriete kleertjes kiezen en dan maken we, er een echte gestylde shoot van. Je kan het ook op voorhand bespreken en we kunnen zelfs speciaal voor haar, een prinsessenjurk ontwerpen. Een echte prinsessenjurk is een ware droom voor zo een kleine meid. Voor de shoot kunnen we ook het haar mooi maken zodat ze een echt totaal pakketje is en natuurlijk kunnen mama en papa ook met haar op de foto! Na die sprookjesachtige dag, ontvang je mooie foto's in een houten doosje. Je kan een foto inkaderen of hem zelf gebruiken om je eigen fotoalbum of sprookjesboek te maken. Een droom dat kan uitkomen voor jullie kleine prinses.


Familieshoot: Met de hele familie genieten van een familieshoot. Geen inspiratie? Geen nood! De fotograaf heeft genoeg ideetjes. Eigen idee? Vertel het me grondig, zodat we jouw droomshoot kunnen verwezenlijken.


Glamour fotoshoot: Dit is een oproep aan alle vrouwen die zich niet altijd even goed in hun vel voelen. Als vrouw door het leven gaan in deze maatschappij, is niet makkelijk voor je zelfbeeld. Overal waar je kijkt zie je mooie vrouwen. In de boekjes, op tv, op reclameborden,... Als ik aan een vrouw gewoon op straat vraag: "mag ik eens een foto van jou nemen"? Dan zegt acht op 10 van de vrouwen "ik plak niet op foto"! Wel ik ben er, om jullie het tegendeel te bewijzen, jullie zijn wel mooi! Jullie weten gewoon niet hoe jullie aantrekkelijk op een foto kunnen staan. Bij mijn glamour fotoshoots worden jullie volledig opgemaakt en dan leer ik jullie poseren op een natuurlijke manier. Die tips en tricks kan je later ook gebruiken voor je Selfies of als iemand anders een foto van jou neemt. Zo kun je veel zelfzekerder door het leven gaan.


Baby fotoshoot: 9 weken zwanger, wat kan je verwachten? Je kleintje is nu gemiddeld 2,3 cm groot en weegt ongeveer 3 gram, 2de maand, eerste trimester. Je mirakeltje zijn spiertjes beginnen in week 9 te werken en hij/zij zal voor de eerste keer beginnen met bewegen. Hierdoor kan je, je wel sneller misselijk voelen. De geslachtsorganen zijn aanwezig, maar op een echo is nog niet te onderscheiden of je een jongetje of meisje krijgt. Het hartje is nu ook volledig gevormd. Nu is het, het speciale en emotionele moment om dat kleine dingetje in je buik zijn hartslag te horen. Wees niet bang dat het hartje zo snel klopt. Dit is compleet normaal voor zo een klein hartje. Newbornsessies zijn verkrijgbaar vanaf 160 euro. De fotograaf is dan 4u aanwezig om het babytje te fotograferen. Je krijgt uiteraard genoeg tijd om tussenin je kindje te vertroetelen en te voeden. Het bewerken van de foto's die genomen zijn tijdens de sessie, zijn ook inbegrepen in de prijs. Het bewerken van de foto's duurt ook makkelijk nog eens 8u.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!