Fotoshoot Memorapix

Uw huwelijksfotograaf en babyfotograaf voor Erpe-Mere en Lede

Waarom kiezen voor Memorapix?

Bij Memorapix staat een "goed gevoel" op de 1ste plaats! Hier beleef je niet alleen plezier aan je fotoshoot, maar wordt er ook voor gezorgd dat jij er op je best uitziet. Wil jij, met je familie en/of vrienden eens een leuke shoot beleven? Weet je nog niet wat je wilt of heb je juist al een heel concept in je gedachten. Stuur dan gerust je vragen of boek een vrijblijvende afspraak. De fotostudio van de fotograaf bevindt zich te Erpe-Mere. Maar ik doe ook fotoshoots aan huis. Ik reis over heel Vlaanderen. Ik help je graag verder!

Huwelijk

Je trouwdag is een van de belangrijkste momenten van je leven of het nu mooi of slecht weer is. Het blijft een geweldige dag en bij zo een geweldige dag horen geweldige foto's. Ik werk niet echt met vaste trouwpakketen. Ik pas me graag aan het budget dat het koppel aankan. Wens je graag een trouwfotograaf die goede foto's maakt maar wil je niet boven de 1000 euro gaan, dan kunnen we daar voor zorgen. Wens je graag een trouwfeest met alles erop en eraan. Een mooi trouwalbum als herinnering of een mooie fotocanvas van de bruid en bruidegom om omhoog te hangen, het kan allemaal. Je kan er ook andere shoot bij boeken, zoals bijv. een engamentshoot of een boudoirshoot al geschenkje voor de toekomstige echtgenoot, het kan allemaal. Hoe meer je koopt, hoe meer korting je uiteraard krijgt.

Kids

Een leuke fotosessie van je kleine sloeber, daarvoor ben je aan het goede adres. Het is mogelijk om langs te komen in de studio (enkel op afspraak). Maar ik kan ook tot bij jou thuiskomen met de mobiele fotostudio of we kunnen ook in de natuur foto's gaan nemen. Of je nu een baby, peuter, kleuter of jong kind of tiener hebt, ik kan met alle kindjes leuke foto's maken. Bij het ene kindje heb ik gewoon een beetje meer tijd nodig dan bij het andere kindje. Je kan me ook huren om foto's te nemen op jouw doopfeest, babyborrel, communiefeest of lentefeest. Het is ook mogenlijk om mij in te huren op verjaardagsfeestjes, dan zorg ik voor een leuke photobooth.

Newborn

Een newbornshoot start vanaf 199 euro. De fotosessie kan tot 4u lang duren. Omdat we de baby niet kunnen zeggen wanneer hij mag eten gebeurd dit dan ook tijdens de fotoshoot. Deze fotosessie kan al gebeuren vanaf de eerste dag dat het kindje geboren is en gebeurd best ten laatse 3 weken na de geboorte. Je kan er ook voor kiezen om de foto als geboortekaartje te gebruiken. We proberen die dan ook zo snel mogenlijk af te werken. Meestal leveren we de dag nadien tot ten laatste 3-4 dagen na de geboortedag. Vereeuwig de mooiste moment van je leven!

Zwangerschap

Zwanger zijn, is een heel speciaal moment in je leven. Een mooi portret van die bolle buik is zeker een aanrader! Tussen de 6 en 8 maand zwangerschap kan je best zo een photoshoot plannen. Je kan zo een shoot plannen met je hele gezin of zelfs met meter of peter erbij. Er wordt ook steeds voor gezorgd dat de foto's klaar zijn voor dat de baby er is. Zo heb je nog de keuze om eventueel een foto te gebruiken op het geboortekaartje.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!