Fotografie Karin De Vocht

Uw professioneel fotograaf uit Putte

Voor een leuke fotoshoot van je zoon, dochter, je huwelijk, baby of huisdieren helpen we je graag verder. Fotograaf Karin De Vocht uit Putte doet alle foto's voor uw huwelijk, communie en lentefeest, dieren, newborn, familie en kinderen. Contacteer Karin hier


Newborn foto's karin de vocht inforegio

Newborn - Zwangerschapsshoot

Een newbornshoot doen we op het tempo van de baby. Een fotoshoot van 2 uur kost 190 euro (1 setting), een fotoshoot van 3 à 4 uur kost 240 euro (2 settings). 4 uur klinkt veel, maar er zijn regelmatig voeding en troostmomentjes nodig. We doen alles immers op het tempo van de kleinste

 


Comunie en lentefeest foto's van Karin de Vocht inforegio

Communie en lentefeest

Doet je zoon of dochter dit jaar zijn communie of lentefeest en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Een communieshoot kost 150 euro. Voor deze prijs gaan we samen ongeveer 1 à 1,5 uur op pad (op een locatie naar keuze). Nadien worden de foto's bewerkt en ontvang je deze op USB-stick. Heb je dit jaar twee kinderen die hun communie doen? Dan betaal je 220 euro voor beide kinderen in plaats van 220 euro. Wel plannen we dan de fotoshoot op eenzelfde moment.

Ook voor uitnodigingen, bedankkaartjes, fotoboeken en vergrotingen van je kinderen help ik je graag verder.


kinderen en familie foto's karin de vocht

Familie, Kinderen & dieren

Een shoot duurt ongeveer 1 à 2 uur en kost 150 euro. Nadien worden de foto's bewerkt en ontvang je deze op USB-stick. Deze fotoshoot kan zowel in studio als op een leuke locatie.


Huwelijk karin de vocht foto's

Huwelijk

Voor een huwelijksshoot kan er gewerkt worden met verschillende formules. Ik zet ze graag even op een rijtje.

Small: 600 euro: 8 uur fotografie, 8 uur bewerking foto's en foto's op USB-stick
Medium: 800 euro: 10 uur fotografie, 10 uur bewerking foto's, foto's op USB-stick 
Large: 1000 euro: 12 uur fotografie, 12 uur bewerking foto's, foto's op USB-stick, 

Er zijn natuurlijk ook nog andere formules mogelijk. Daarnaast kan Je me ook inhuren voor 90 euro per uur.


cake smasht

Cake Smash

Deze fotoshoot gebeurt bij mij thuis in de studio en duurt ongeveer 2 uur. We starten zonder taart en nemen eerst leuke foto's van jullie zoon of dochter. Nadien mag jullie kleine spruit spelen met enkele ballonnen en tot slot halen we de taart te voorschijn.

Een cake smash met taart kost 190 euro. (taart en vlaggetjes inbegrepen) Hiervoor krijg je een 70 tal foto's in de plaats.


studio shoot van Karin de Vocht inforegio

Kids fotoshoot in studio

Wil je graag mooie foto's van je zoon of dochter in de studio. Ook dit kan. Een fotoshoot in studio is mogelijk vanaf dat de kinderen zelfstandig kunnen zitten. Een fotoshoot in studio kost 150 euro en duurt ongeveer een uurtje. Nadien ontvang je minimum 25 foto's in hoge resolutie.


Bedrijfsfotografie karin de vocht inforegio

Bedrijfsfotografie

Wens je mooie foto's voor je website? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Ook kan je me inhuren voor bedrijfsevenementen of teambildings.


Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen.
Uw fotograaf voor regio Putte en omstreken!

CONTACTEER ONS

Dieren foto's karin de vocht inforegio