DB Photographyx

Fotografie, webdesign en grafisch design te Erembodegem/Aalst.

Capturing life's moments, one click at a time!

Hoi, Ik ben David, een sportieve fotograaf uit Erembodegem (Aalst) met bijna 10 jaar ervaring in fotografie, webdesign en grafisch design. Sportfotografie was vele jaren terug de aanleiding tot wat nu een uit de hand gelopen hobby is geworden en sinds kort in bijberoep. Sportfoto’s hebben we intussen ingeruild voor een portret van jullie op een feestje, een event, een huwelijk….

Mijn interesse stopt echter niet bij fotografie alleen want ook de grafische wereld spreekt mij aan. In de loop der jaren enkele cursussen gevolgd inzake media en grafische verwerking. Ik had en heb nog steeds een enorme interesse in webdesign, logo design en het ontwerpen van jouw drukwerk. Uitnodigingen, kaartjes, affiches voor eetfestijn of iets anders, jij noemt het en wij maken het voor je klaar.

Film en videomontage, neen hoor een tweede Verheyen of Spielberg ben ik zeker niet maar een film dat een verhaal vertelt is toch het belangrijkste niet? Tussendoor de foto’s op jouw feest maken wij ook verschillende korte videopnames, mooie herinneringen om jullie feest later te kunnen herbeleven.

Om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen blijven we ons steeds bijscholen op al deze vlakken om jullie ten dienste te zijn, want alles draait om jullie en daarvoor hanteren wij scherpe prijzen voor ieders budget en kwalitatieve afwerking.

Tot binnenkort…