Fotoalbums

Fotografie Danielle Bloemen

Uw fotografe te Tessenderlo.

Mensen, dieren en objecten leg ik op foto vast zoals ze zijn. Kinderen zijn mijn passie, dit omdat ze zo puur en zo lekker wispelturig zijn.

Ik lever mijn werk met veel enthousiasme en precisie af. Onbewerkte beelden zal ik daarom ook niet afleveren. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik steek veel tijd in het fotograferen omdat ik graag wil dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt.

Om mooie spontane en ware emoties vast te kunnen leggen moet je met je camera op het juiste moment klaar staan. Door de nodige ervaring die ik in de loop der jaren heb weten op te bouwen, weet ik de emotie op het juiste moment te vangen. Hierdoor zijn de foto's puur, uniek en stijlvol. De foto's maak ik in mijn eigen studio of op locatie.

Sinds 2013 heb ik een nieuwe fotostudio van 130 m² inclusief een professionele infinity wall en een aparte visagieruimte en keuken. Vele leuke nieuwe dingen en atributen om mee gefotografeerd te worden. Mocht u nog vragen hebben of interesse hebben in een shoot mag u mij altijd contacteren zonder enige verplichtingen.

Fotografie Danielle Bloemen, uw fotograaf - fotoreportages voor Tessenderlo!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Fotografie Danielle Bloemen.

Contact

Fotografie Danielle Bloemen

Hasseltsebaan 62C, 3290 Deurne
  • Digitaal foto & video
  • Digitale fotografie
  • Fotograaf
  • Fotografie
  • Fotostudio

Telefonisch bereikbaar