Fotograaf Seppe Kuppens

Vastgoedfotograaf, huwelijksfotograaf en portretfotograaf te Tessenderlo

Van jongs af aan ligt mijn fascinatie in fotografie. Het vastleggen van herinneringen en momenten in beelden is mijn dagelijks streefdoel. Mijn werken draaien hoofdzakelijk rond vastgoedfotografie, portretfotografie en huwelijksfotografie. Hoewel ik geen nee zeg tegen een occasioneel portret of ander project!


Vastgoed

Vastgoed fotograaf Tessenderlo

Wanneer een potentiële koper op zoek is naar een woonst, is de eerste foto altijd wat de interesse prikkelt. De eerste indruk is enorm belangrijk. De sfeer van de woonst moet tot zijn recht komen om potentiële kopers te overtuigen. Door middel van professionele fotoreportages worden telkens kwalitatief hoogstaande beelden aangeleverd. Deze zijn vrij te gebruiken door vastgoedkantoren om een woonst te promoten. De beelden worden door mij (vastgoedfotograaf) genomen.

LEES MEER

Huwelijk

Huwelijksfoto's Tessenderlo

Je bent op zoek naar niet zomaar een huwelijksfotograaf (of trouwfotograaf), maar eentje met een oog voor detail, sfeer en een goede dosis spontaniteit. Het gaat tenslotte over een onvergetelijke dag waar jullie ruim een jaar mee bezig zijn! Zo’n dag verdient het om prachtig in beeld gebracht te worden. Benieuwd naar een samenwerking? Laat iets weten en we spreken vrijblijvend af. Enkele voorbeelden van mijn werk kan je vinden op mijn portfoliopagina.

LEES MEER

Portretten

portretfotograaf Tessenderlo

Een uniek portret van jou, voor jouw doel. Ontspannen, zonder druk en spontaan. Dat is waar we naar streven bij elk portret. Voor elk portret zoeken we samen naar een gepaste locatie en sfeerzetting, op locatie zijn namelijk de leukste beelden te vinden. We gaan op zoek naar mooi licht, een leuk contrast en vooral een beeld waar iets achter zit. Dat is de missie bij elk portret. Wil je meer weten over portretfotografie? Kom een kijkje nemen op mijn portfoliopagina.

LEES MEER

Meer informatie?

Aarzel niet mij te contacteren voor verdere inlichtingen.
Ik sta altijd paraat om u verder te helpen!

CONTACTEER SEPPE