Fotograaf EVfoto

Uw fotograaf Ellen Vandedrinck te Maldegem

Fotografie Maldegem

Fotograaf EVfoto is uw fotograaf uit Maldegem voor huwelijksfotografie, communiefotografie en portretfotografie. We bekijken op voorhand de mogelijkheden en maken enkele afspraken rond kledij. Nadien kunnen de foto’s digitaal aangekocht worden of kan er gekozen worden uit mijn assortiment fotoproducten voor de verdere afwerking.

Concept en opmaak

Kerstkaartjes, geboorte aankondigen, huwelijksuitnodigingen, … dit allemaal behoort ook tot mijn takenpakket. Alle concepten worden in overleg met de klant uitgedacht en dan worden er verschillende ontwerpen voorgelegd van waar we dan verder werken tot een uniek product op maat gemaakt. Het drukwerk wordt uitgeleverd bij een kwaliteitsvolle drukker naar keuze. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Huwelijksfotograaf EVfoto Maldegem

Huwelijksfotografie

De nadruk ligt op spontane fotografie. Kies voor professionele fotografie om uw mooiste dag vast te leggen. Ik werk met all-in pakketten maar er is een mogelijkheid tot een specifieke samenstelling volgens uw budget. Kies voor een betaalbare fotoreportage met kwaliteitsvolle en originele foto’s.

Communiefotograaf EVfoto Maldegem

Communiereportage

U wenst een mooi aandenken aan het communie- of lentefeest van uw zoon of dochter? Ik realiseer een prachtig portret als herinnering aan deze dag! Samen bespreken we ideeën voor een locatie of studio concept. Vrijblijvend bied ik ook de mogelijkheid om uitnodigingskaartjes en/of bedankingskaartjes te maken.

Portretfotografie EVfoto Maldegem

Portret

Gezellige sessies waarbij ik de tijd neem om jullie beter te leren kennen. Deze sessies zijn ideaal voor koppels, gezinnen, zwangerschappen en baby’s. Ik beschik ook over een eigen studio maar op locatie maak ik ook leuke reportages en eventueel kan ook de combinatie van studio en locatie.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!