Fotograaf Enya Photographics Erpe-Mere

Fotograaf Enya Photographics

Uw fotograaf, fotostudio te Erpe-Mere 

Ik ben Enya Heyndrickx, een fotograaf van 26 jaar. Op 17 oktober 2012 richtte ik Enya Photographics in Erpe-Mere op. Door zo jong een bedrijf op te richten, stond ik stil bij elk aspect van mijn zaak. Daarom vind ik het ook belangrijk om mijn zaak constant te vernieuwen. Mijn passie voor fotografie is van kinds af aan gegroeid en nooit gestopt.

Ik bekijk elke fotoshoot als een nieuw project. Ik kijk naar de personen voor mijn lens en zoek dan ook de juiste manier om hen te benaderen. Voor mij geen formele en strikte communicatie, maar een los contact. Kindjes die in begin wat verlegen zijn, vormen helemaal geen probleem. We leggen de camera langs de kant en spelen samen! Zodra jouw kind er klaar voor is, halen we de camera er terug bij. Dit alles weerspiegelt mijn werking. Ik luister, bespreek en help waar ik kan.

Wanneer je een idee hebt, maar niet goed weet hoe je dit moet uitwerken, wees gerust, ik sta jullie bij met raad en daad. Zoals ik altijd zeg: Liever één vraag teveel, dan één te weinig. Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen in mijn fotostudio te Erpe-Mere! Kijk even rond tussen mijn foto's en aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Fotograaf Enya Photographics Erpe-Mere

Fotograaf Enya Photographics Erpe-Mere

Fotograaf Enya Photographics Erpe-Mere