Fotoalbums

Fitup Pilates

Uw Aloe Vera, pilates, fitness, voedingssupplementen, wellness te Knokke-Heist

Stap binnen in de wereld van Pilates. “Live long, live strong” Voel je goed & soepel verhoog je energie & vitaliteit ontspan & geniet bij Fit Up volgens het klassieke Pilates gebeuren, in kleine groep en in een gezellige sfeer. Fit Up geeft ook aandacht aan andere manieren om je gezondheid te beïnvloeden zoals Nordic Walking, massage, voedingsadvies en het dragen van MBT schoenen.

Een prachtig en gezond lichaam, Fitup maakt het mogelijk. Door op een gezonde manier te bewegen kunnen we lichamelijke klachten vaarwel zeggen. Met specifieke oefeningen gaan we jouw hele lichaam versterken, stretchen en in balans brengen. Op deze manier krijg je een schitterend resultaat, zonder je lichaam af te beulen of met gewichten te sleuren.

Pilates, een perfect evenwicht tussen kracht en souplesse

De Pilates trainingsmethode is genoemd naar de Duitser Joseph H. Pilates (1880-1967). Hij was een gedreven en briljant man die van kindsbeen af gefascineerd was door gezondheid, welzijn en het verenigen van lichaam en geest.

Gezondheidsadvies

Geluk en gezondheid gaan hand in hand. Wanneer je kiest voor een professionele training Pilates kan ook aandacht gegeven worden aan andere manieren om je gezondheid te beïnvloeden.

Massages

Minder stress en spanningen, soepele spieren Een relaxerende massage verlicht je stressniveau, vermindert spanningen, maakt je spieren soepel. Het geeft je een algemeen goed gevoel. Op zoek naar een ideale locatie, dan kan je bij mij terecht voor een professionele relaxerende massage of lymfedrainage. Na een massage voel je je als herboren, geinspireerd en slaap je beter.

Nordic Walking

De gezonde buitensport voor iedereen. Nordic Walking is veel meer dan wandelen met stokken. Nordic Walking geeft wandelen een extra dimensie en levert tal van voordelen:

  • meer dan 90% van de spieren wordt gebruikt
  • voor jong en oud
  • voor sporter en niet-sporter
  • verbetering van fysieke conditie

Fitup leert je hoe je een optimaal resultaat kunt halen door op een juiste manier te wandelen met poles, dit zowel individueel als in groep.

MBT-schoenen: Masai Barefoot Technology

Werk aan je lichaam terwijl je staat of stapt! Ontdek hoe Mbt’s ons kunnen helpen spieren te stimuleren en problemen gelinkt aan onze houding kunnen verzachten en verhelpen.Met de MBT train je alle grondmotorische vaardigheden zoals lenigheid, kracht, evenwicht, coördinatie en snelheid en dit terwijl u gewoon rondwandelt. De unieke Mbt-zoolconstructie zorgt voor natuurlijke instabiliteit. Hierdoor prikkelt mbt de steun-en houdingsspieren tijdens het lopen en staan. Je lichaam wordt van top tot teen getraind, gerekt en weer ontspannen. Zo kom uw lichaam in balans bij elke stap. We krijgen ook een strakkere buik-, bil- en bovenbeenspieren, een rechtere houding, sterkere onderrugspieren en een krachtiger, slanker lijf! Het fitnesscentrum ligt aan je voeten. Masai Walking is de nieuwe trend voor iedereen die op een effectieve manier zowel onder- als bovenlichaam wil trainen. Deze bijzondere schoenen eens uitproberen? Het kan!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Fitup Pilates.

Contact

Fitup Pilates

Kalfstraat 35, 8300 Knokke-Heist
  • Fitness
  • Massage
  • Voedingsadvies
M0476 31 35 25
Ond. nr.0875.963.943

Individuele training op afspraak