Fietsenwinkel Mortsel

Fietsenwinkel Verva Bikes

Uw fietsenspeciaalzaak en fietsherstellingen te Mortsel

Fietsenwinkel sinds 1992 met volledige makeover.

Fietsenwinkel Verva is in 1992 opgericht door Vervaeke Herman. De naam “Verva” komt daar dus van. Ik zat al langer met het idee van een fietsenwinkel en kwam in contact met Herman via van mijn ouders. Zo kwamen de gesprekken op gang en hoorde ik dat de winkel ging stoppen. Mijn grootvader heeft ook een fietsenwinkel gehad en daar heeft mijn vader nog mee ingestaan. Hij zal op zijn beurt nu mee in mijn winkel staan. Vader en zoon samen. Na de nodige studies en opleidingen te hebben gevolgd ben ik in januari 2017 mee beginnen helpen in Verva. Om in juni alles over te nemen en op 1 juli 2017 de nieuwe opening van Verva Bikes in Morstel te vieren. Mijn ambities waren om meteen de winkel een compleet nieuwe make-over te geven naar de moderne wensen. Bekijk hier enkel foto's.

Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten

Zo heeft Fietsenwinkel Verva Bikes in Morstel nu een open werkatelier. Zorgen wij voor moderne fietsen met groter gamma aan elektrische fietsen. De service komt steeds op de eerste plaats. We doen alle herstellingen. Je vindt bij Fietsenwinkel Verva Bikes ook accescoires van degelijke merken, fietskledij en fietshelmen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. We bieden steeds een vaste service omdat het team klein is. Je krijgt een woordje uitleg over de herstelling en dit allemaal door dezelfde persoon. Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten daarvoor bent u bij Fietsenwinkel Verva Bikes aan het juiste adres.

Erkend bosch service center

Ik ben mij aan het bijscholen om elektro specialist te zijn. Erkend bosch service center met constante bijscholing. Shimano opleidingen en ruime stock shimano onderdelen.

Merken

Bij Fietsenwinkel Verva Bikes verkopen wij enkel kwaliteitsvolle fietsen van de volgende merken: TREK, Thompson, FELT, Frappe en BFK. In ons gamma vind je zowel stadsfietsen, trekfietsen, mountainbikes, sportieve fietsen, elektrische fietsen, koersfietsen, kinderfietsen en plooifietsen. Ook is er een ruime keuze aan Bontrager accescoires

Contacteer ons →