Fietsenwinkel Mortsel

Fietsenwinkel Verva Bikes

Uw fietsenspeciaalzaak en fietsherstellingen te Mortsel

Fietsenwinkel sinds 1992 met volledige makeover.

Fietsenwinkel Verva is in 1992 open gegaan als Verva fietsen. Na 26j zijn de oprichters er mee gestopt en is de winkel volledig gerenoveerd om op 1 juli 2017 weer open te gaan als Verva Bikes. De huidige eigenaar maakte er een moderne winkel van. Bekijk hier enkele foto's.

Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten

Zo heeft Fietsenwinkel Verva Bikes in Morstel nu een open werkatelier. Zorgen wij voor moderne fietsen met groter gamma aan elektrische fietsen. De service komt steeds op de eerste plaats. We doen alle herstellingen. Je vindt bij Fietsenwinkel Verva Bikes ook accescoires van degelijke merken, fietskledij en fietshelmen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. We bieden steeds een vaste service omdat het team klein is. Je krijgt een woordje uitleg over de herstelling en dit allemaal door dezelfde persoon. Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten daarvoor bent u bij Fietsenwinkel Verva Bikes aan het juiste adres.

Erkend bosch service center met constante bijscholing. Shimano opleidingen en ruime stock shimano onderdelen.

Merken

Bij Fietsenwinkel Verva Bikes verkopen wij enkel kwaliteitsvolle fietsen van de volgende merken: TREK, Thompson, FELT, E-Bike das original, Frappe en BFK. In ons gamma vind je zowel stadsfietsen, trekfietsen, mountainbikes, sportieve fietsen, elektrische fietsen, koersfietsen, kinderfietsen en plooifietsen. Ook is er een ruime keuze aan AXA verlichting en sloten, Bollé en Melon helmen, en Bontrager accescoires

Contacteer ons →