LX Service

Uw fietsenwinkel te Retie

LX Service is een fietsenzaak te Retie opgestart in 2011. Door het vele fietsen en het onderhoud aan deze fietsen zijn we op zoek gegaan naar leveranciers en zo is de zaak opgestart. We zijn klein begonnen met vooral onderhoud en vanaf maart 2012 is er een winkel in Retie bijgekomen. Door de verkoop van nieuwe fietsen groeit de winkel elk jaar en zijn we ons meer en meer gaan specialiseren in racefietsen en mountainbikes.

Door een webshop op kleine schaal te beginnen hebben we een afzetmarkt in heel Belgie maar ook Nederland wordt niet over het hoofd gezien. Met deze webshop gaan we voor scherpe prijzen en een snelle levering, dagelijks gaan er colli’s op weg naar tevreden klanten. Een groot deel van de producten hebben we zelf getest of door enkele vaste klanten welke een goede feedback geven waardoor we de service kunnen verhogen.

Nieuw! Garmin 1030

De nieuwe Garmin 1030 is vanaf nu leverbaar en zoals gewoonlijk bij LX Service bieden wij deze aan voor een goede prijs. Indien je ergens een lagere prijs vind laat het weten en we passen de prijs aan.

De nieuwste Garmin 1030 fietsnavigatie met hartslagmeter, cadans- en snelheidssensor is compatibel met alle vermogensmeters. Voor een perfecte analyse van training en wedstrijdggegevens.

Webshop

Klik op het logo om alle beschikbare producten te bekijken van dat merk. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op of kom eens langs in onze fietsenwinkel te Retie. Wij hebben een ruim assortiment fietsaccessoires, mountainbikes, fietsonderdelen, fietskledij, fietsonderhoud, racefietsen, sportvoeding en verzorging.