8 CHT

8 CHT

€3.718,18 (excl.)
€4.499,00

City E-Bikes & Pedelecs van de e-bike manufaktur: 

De eerste e-bike ter wereld, die uitgerust is met een 2-in-1-aandrijfsysteem van Continental eBike-systemen.


Onze wereldprimeur! Het City-model 8CHT is de eerste e-bike ter wereld, die uitgerust is met een 2-in-1-aandrijfsysteem van Continental eBike-systemen: het 48 V, revolutionaire eBike-systeem – een combinatie van motor en planet close drive binnen een compacte behuizing. U hebt de keuze tussen de automatische schakeling – traploos, zelfs onder belasting – of het handmatig schakelen via de Ergon-knop. Het slimme 2-in-1-aandrijfsysteem wordt gevoed door krachtige accu's met een capaciteit van 600 Wh.

De eventueel met diamant- of wave-frame (afbeelding) verkrijgbare e-bike schittert daarbij met de futuristische look van zijn volledig geïntegreerde frame-design en bijzonder hoogwaardige apparatuur.

Daarbij horen ook het nagenoeg onderhoudsvrije Gates Carbon-riemaandrijfsysteem en de schijfremmen van Shimano. En ook de fabrikantenlijst van de rest van de apparatuur leest als een "who is who" van de componenten-scene: Busch & Müller, Racktime, Levelnine, Humpert, Pletscher, SKS, Hesling of Ergon.

More Information for the E-Bike Drive System from Continental:

https://www.ebike-manufaktur.com/en/technik_continental_2018.php

Merk: E-BIKE MANUFAKTUR
Levertermijn: op bestelling

Eigenschappen