Fietsenwinkel De Velomaker

Voor fietsherstellingen en elektrische fietsen te Merchtem

Fietsherstellingen

De Velomaker te Merchtem zorgt met passie en toewijding voor je fiets. Een herstelling of een onderhoud? Je fiets is in goede handen! Alle fietsen zijn hier welkom, zowel e-bikes, stadsfietsen, mountainbikes, koersfietsen als kinderfietsen worden hier onder handen genomen.

Elektrische fietsen

Door het groeiende belang van mobiliteit en duurzaamheid in onze samenleving werkt De Velomaker samen met QWIC, een kwaliteitsfietsenmerk dat mensen aanzet om wat vaker de elektrische fiets te nemen en de auto te laten staan. Als Bizbike-servicepunt onderhoudt en herstelt De Velomaker ook fietsen van de merken Veloci en Belgocycle.

Ondervind je problemen met de batterij van je e-bike? Geen probleem! Als herstelpunt van Bikebat wordt jouw batterij hier uitvoerig uitgelezen, getest en kan ze indien mogelijk hersteld worden, onafhankelijk van het merk of de leeftijd van je fiets.

Ook het ombouwen van je gewone fiets naar een elektrische is mogelijk!

Fietsherstellingen aan huis

Onderhoud en/of herstelling kan ook aan huis.

CONTACTEER ONS
Fietsenwinkel De Velomaker Merchthem MerkenFietsenwinkel De Velomaker Merchthem MerkenFietsenwinkel De Velomaker Merchthem MerkenFietsenwinkel De Velomaker Merchthem MerkenFietsenwinkel De Velomaker Merchthem MerkenFietsenwinkel De Velomaker Merchthem Merken