Fietsenwinkel Cycle Point

Fietsen, e-bikes en fietsherstellingen Leuven

Uw fietsenspeciaalzaak te Leuven met meer dan 25 jaar expertise. U kan rekenen op professioneel advies en kwaliteitsvolle service.

Fietsenwinkel Cycle Point is reeds meer dan 25 jaar een vaste waarde in Leuven (Heverlee), ze zijn het adres ​voor de gepassioneerde fietser met een ruim aanbod fietsen en E-bikes. Professioneel advies en kwaliteitsvolle service zijn eveneens de grootste troeven.

Elektrische fietsen, koersfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, tourfietsen, plooifietsen en kinderfietsen. Er is voor ieder wat wils.

Er wordt met zorg gezocht naar de beste merken. Uitmuntende kwaliteit en een correcte prijs staan hoog in het vaandel. Zowel voor de recreatieve fietser als de dagelijkse pendelaar, Er is voor ieder wat wils. Je kan bij Fietsenwinkel Cycle Point terecht voor elektrische fietsen, stadsfietsen, tourfietsen, plooifietsen en kinderfietsen. Ook koersfietsen en mountainbikes behoren tot het gamma. Kom langs in de fietsenwinkel voor een testrit en professioneel advies!

Grote en kleine herstellingen aan alle fietsen en merken. Er wordt enkel gewerkt met professioneel materiaal.

Fietsenwinkel Cycle Point doet grote en kleine herstellingen aan alle fietsen en merken. Er wordt enkel gewerkt met professioneel materiaal. De werknemers zijn opgeleid om u een zo goed mogelijke service te bieden. Regelmatig volgen ze bijscholing om de technologische vooruitgang te volgen en u met raad en daad bij te staan.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!