Burchthoeve 't Withof

Uw restaurant, feestzaal en seminaries te Wommelgem

Restaurant en feestzaal Wommelgem

Welkom bij restaurant-feestzaal Burchthoeve 't Withof in Wommelgem en laat u charmeren door het authentieke karakter van de XVe eeuwse hoeve met slotgracht. Onze site is op te delen in de verschillende locaties, Club Sombeke, Restaurant Withof en een prachtige tuin, zodat uw culinaire ervaring uniek wordt. Burchthoeve 't Withof verwent zowel zakelijke als particuliere levensgenieters met een diverse menukaart en zorgvuldig geselecteerde dranken.

Verder staan wij steeds open voor specifieke vragen of wensen. Ook voor uw familiefeesten, geboorte, .. seminaries en vergaderingen kan u bij ons terecht. Wij hopen u binnenkort in Burchthoeve 't Withof te mogen verwelkomen!

Ondanks zijn unieke en historische kader streeft het team van Burchthoeve 't Withof ernaar u uw hedendaagse comfort aan te bieden. Zo beschikken wij over alle nodige voorzieningen voor mindervaliden (parking, receptie en sanitair), internetvoorziening, klimatisatie, …

Club Sombeke

Club Sombeke was oorspronkelijk een schuur die nu uitgerust is met al uw vereisten voor seminaries, events, private feesten.

Restaurant Withof (Koetshuis)

Het vroegere Koetshuis is omgetoverd tot een sfeervol restaurant.

CONTACTEER ONS