Feest- & Banketzaal 't Boldershof

Uw feestzaal en banketzaal voor Oostkamp

Laat mensen feestelijk genieten... 90 jaar, één familie, 4 generaties horeca in Vlaanderen, wordt stilaan een unicum... op naar de 100 jaar!

Wat geschiedenis:

Sedert het einde van de 19de eeuw vinden we op de hoek van de Schooldreef en de Kapellestraat in Oostkamp 't Boldershof. Van origine een afspanning met smidse voor het verzorgen van de paarden die de kastelen van Oostkamp aandeden en sedert 1923 in uitbating van familie Dezutter.

t Boldershof krijgt in 1974 een nieuwe stijlvolle feestzaal in centrum Oostkamp. 1976, zoon Maurits komt na zijn opleiding aan de hotelschool Ter Duinen te Koksijde en diverse stages later, de zaak van zijn ouders vervoegen in de keuken. Sedert 82 is schoondochter Annemie Duprez (Banketaannemer IVV) verantwoordelijk voor de zaal.

In 1990 komen zij beiden aan het hoofd 't Boldershof, een toonaangevende banketzaal in het Brugse. De zaak wordt uitgebreid, een eerste tuinkamer wordt bijgebouwd in 88, een tweede in 98. In 2003 wordt de keuken aangepast om te voldoen aan de Haccpnormen.

2008, de volgende generatie Dezutters komen de uitbating vervoegen. Dochter Anne-Leen, eveneens afgestudeerd aan de Koksijdse hotelschool, stages in binnenen buitenland en een hotelmanagementervaring achter de rug, komt samen met papa Maurits het gastronomische tweespan vormen in de keuken, met als resultaat: een traditionele banketkeuken met een jongere kijk op gastronomie. Dochter An-Sofie, bedrijfspsychologe en handelsingenieur van opleiding, vormt samen met mama Annemie de tandem die de zaal in goede banen moet leiden, van een familieonderneming gesproken. Nieuwe jonge krachten enerzijds en doorwinterde ervaring anderzijds, moeten een succesvolle verderzetting garanderen.

Waar staan we voor:

Terwijl 't Boldershof vlotjes met zijn tijd meebolt en banketten verzorgt in alle mogelijke en onmogelijke presentaties, van het traditioneel tafelen, over walkingdinners, tuinparty's, babyborrels enz... 't Boldershof blijft de place to be voor het verzorgen van banketten en recepties... De grote zaal en de tuinkamers lenen zich ideaal tot het verzorgen van een receptie, banket, jubileum, babyborrel, personeels en - gelijk eender welk feest - en een rouwmaaltijd. De lunchkamer, het vroegere salon, werd omgetoverd tot een gezellige eetkamer met een eigentijds decor, waar u ieder woensdag, donderdag en vrijdag kunt genieten van een smaakvolle lunch €16.00 pp of diner op afspraak in beperkte en private sfeer.

De bekende wereldformule in Oostkamp en omstreken, Brunch op zondag, werd lichtjes aangepast. Na een aperitief met hapjes, volgt een voorgerecht met bediening aan tafel. Daarna worden de genodigden verwacht aan een hoofdgerechten-buffet, met een waaier aan fijne gerechten. Zoals de laatste 17 jaar wordt aan de drankenformule niks gewijzigd; wijnen, bieren en frisdranken, naar believen. De brunch wordt afgerond met een dessertkeuze en koffie. Tussen de gerechten door nodigen wij graag uit voor een gezellige namiddag, Ten dans.

Naar bedrijven toe wordt de kaart getrokken van dagseminaries. Hier zijn de ruimte, de uitrusting, de privacy, de royale parkeergelegenheid voor de deur, de gemakkelijke bereikbaarheid net buiten de stad en de nabijheid van de autostrades E40 en A17 de grootste troeven.

De familie Dezutter laat in ieder geval niets aan het toeval over en staat samen met een ploeg jonge enthousiaste medewerkers garant om van ieder feest een spetterend gebeuren te maken in hun feestzaal te Oostkamp.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Feest- & Banketzaal 't Boldershof.

Contact

Feest- & Banketzaal 't Boldershof

Schoolfdreef 44, 8020 Oostkamp
  • Catering
  • Feestzaal
  • Restaurant