Familiezorg Oost-Vlaanderen

Familiezorg Oost-Vlaanderen

Familiezorg O-Vl. vzw is een autonome dienst voor gezinszorg en aanvullende thuiszorg en biedt gezinszorg, bejaardenzorg, kraamzorg, zorg voor psychisch zieke cliënten, poetsdienst en klusjesdienst aan. Onze dienst is christelijk geïnspireerd. Vanuit een open dialoog en met respect voor verschillende overtuigingen organiseren we onze werking.Familiezorg O-Vl. werd opgericht in 1948 en is op vandaag een belangrijke actor binnen de thuiszorg in Oost-Vlaanderen en een deel van Vlaams-Brabant. 

In 2000 was Familiezorg O-Vl. de eerste dienst voor gezinszorg die gecertificeerd werd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. Binnen de vzw Familiezorg O-Vl. is in 2003 Step opgericht als dienstenchequeorganisatie (onderhoud van de woning, was en strijk, koken en klein verstelwerk). Hoewel administratief centraal georganiseerd, heeft Familiezorg O-Vl. een sterke lokale werking. De werking met wijkteams garandeert de afstemming van ons aanbod op de lokale zorgnoden.

Eind 2012 is het dagverzorgingscentrum Vincent te Moerzeke opgestart. In samenwerking met CM-skoebidoe biedt onze dienst oppas voor zieke kinderen aan. We beschikken ook over een eigen opleidingscentrum voor polyvalent verzorgenden.

Uw Familiezorg te Gent.

Familiezorg Oost-Vlaanderen

Zwartezustersstraat 18, 9000 Gent
T 09 225 78 83
F 052 35 72 00