FabLab Factory

FabLab Factory Aalst

In deze one-stop-shop bij Aalst zal je bijna alles vinden wat je nodig hebt om een FabLab, makerspace, hackerspace of STEAM-klas uit te rusten. 3D printers, laser cutters, CNC freesmachines, vinyl cutters, (Arduino) elektronica en robots behoren tot ons assortiment. We baseerden ons productaanbod in de eerste plaats op de MIT FabLab inventarislijst. Ten tweede, als gevolg van onze expertise in het beheer van FabLabs (FabLab Brussel en FabLab Erpe-Mere) tijdens de afgelopen 5 jaar hebben we een aantal producten toegevoegd waarvan wij zelf zeer tevreden van zijn.

Eat your own dog food!

 

Dit is ons leidmotief. We weten wat het is om FabLabs te beheren, uit te rusten en te organiseren - en weten hoe moeilijk het soms kan zijn om de juiste apparatuur te kiezen. Alle tools die wij verkopen zijn tools die we zelf gebruiken, dit is de beste manier voor ons om u de beste en juiste ondersteuning te geven. Contacteer ons voor meer info.

STEAM gebaseerd onderwijs

 

Met onze achtergrond in het onderwijs (secundair en hoger) willen we onze ervaringen delen met betrekking tot STEAM curricula. Science, Technology, Engineering, Kunst en Wiskunde maken deel uit van de 21e century skills en het vereist een rijke leeromgeving om ervoor te zorgen dat onze jongeren deze competenties verwerven.

STEAMachine - het mobiele FabLab

 

We hebben workshops voor uw organisatie, zodat u de fantastische mogelijkheden kunnen ervaren van de Maker Movement. Of het publiek bestaat uit kinderen, leraren, studenten, starters of bedrijven - we hebben verschillende mogelijkheden te bieden. Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan steeds paraat om u verder te helpen.

Wij bouwen uw FabLab!

 

We kunnen niet stoppen met praten over FabLabs, ze zijn echt geweldig op zoveel verschillende niveaus. Of het nu onderwijs, ondernemerschap of sociale innovatie is - het maakt echt niet uit - het werkt gewoon! En ook, de wereldwijde maker gemeenschap is zo'n leuke familie om een deel van te zijn!

Om al deze redenen hebben we FabLab Factory opgestart - om scholen en organisaties te helpen bij het vinden van de juiste apparatuur, en de installatie en configuratie hiervan. Fablab Factory betekent uitrusting, opleiding en curricula voor u en uw collega's om je school en de gemeenschap een technologie-boost te geven.

Dus, van start tot finish kunnen we jullie FabLab opstarten, u en uw collega's trainen zodat uw leerlingen en studenten de volgende generatie makers worden!

Nieuws & activiteiten

Brusselse student bouwt grootste Game Boy ter wereld

De 21-jarige Brusselse student Ilhan Ünal heeft een plaatsje veroverd op de lijst van Guinness World Records 2017. In het Aalsterse FabLab Factory bouwde hij de Game Boy XXL, de grootste werkende Game Boy ter wereld. Hij doet net hetzelfde als een reguliere Game Boy, alleen is dit exemplaar...
lees meer
Brusselse student bouwt grootste Game Boy ter wereld
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor FabLab Factory.

Contact

FabLab Factory

Voistraat 21, 9420 Erpe-Mere
  • Computers
  • Fablab
M0485 93 30 91
Ond. nr.0428.824.528