Pro-Store

Uw eventbureau gespecialiseerd in licht en geluid te Tessenderlo

Bij Pro-Store in Tessenderlo kan u terecht voor allerhande verhuurmaterialen op het gebied van licht, geluid, podia & beeld. Niet alleen voor licht en geluid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook de installatie van 100V-systemen, camerabeveiliging en nog veel meer!

Installatie 100V-systemen

U wenst uw bedrijf, evenement, ... te voorzien van een communicatienetwerk? Wij hebben de oplossing voor u. Pro-Store kan u bijstaan in de installatie van uw 100volt luidsprekersysteem, zodat u overal luid en duidelijk hoorbaar bent.

Camerabeveiliging

Pro-Store is uw expert in camerabeveiliging. Wij komen steeds ter plaatse de situatie opmeten, waarna we u een op maat gemaakte offerte bezorgen die kristalhelder is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kan u zich echt veilig thuis voelen.

Disco-Jump

Pro-Store vliegt erin met het unieke Disco-Jump Springkasteel. Dit springkasteel is voorzien van de nodige licht-, geluids- en rookeffecten, de beste manier om het feest op gang te brengen. Laat niet alleen uw kind, maar ook uzelf genieten van hét gespreksonderwerp van uw feest. U kan d.m.v. diverse aansluitingen uw eigen muziek afspelen en feesten maar!

Tenten-Tafels-Stoelen

Vouwtenten - Staantafels - Tafels - Stoelen. Meerdere tenten kunnen makkelijk gekoppeld worden verbonden met een goot. Verschillende mogelijkheden van grootte (3x3m, 6x6m, 3x12m, 3x15m). Inclusief zijkanten indien nodig. De tent zal door ons worden geplaatst en afgebroken. Gratis levering 25 km rond Tessenderlo.

CONTACTEER ONS