Fotoalbums

Vastgoed raakt beter verkocht met een ERA makelaar

Welkom in ons kantoor te Kortrijk

Ook in de eerste helft van 2015 heeft ERA Becue te Kortrijk opnieuw een grote sprong voorwaarts gemaakt met een aanzienlijke stijging in het aanbod van residentieel vastgoed. Onze groei komt vooral door een uitzonderlijke uitbreiding van verschillende nieuwbouwprojecten in de regio zuid West-Vlaanderen. Net daarom heeft ERA Becue te Kortrijk een uitgebreid team om alle facetten van het verkoop- en verhuurproces voor zijn klanten in goede banen te kunnen leiden. Ons motto blijft: 'groeien met een verscherpte aandacht voor kwalitatieve en correcte dienstverlening'.

Ondanks de angst door diverse wijzigingen aangaande de woonbonus, blijft de verkoop het de voorbije maanden nog steeds zeer goed doen. Er is geen terugval gekomen, noch de minste prijsdaling en de vastgoedmarkt blijft stabiel. Ons kantoor verkoopt nog steeds gemiddeld 31% binnen de maand en dit aan gemiddeld slechts 3% goedkoper dan de vraagprijs (zelf 7% tegen de vraagprijs). Anderzijds merken wij dat verkopers die hun eigendom langer dan 6 maand te koop hebben, genoodzaakt zijn de vraagprijs te laten zakken met gemiddeld 16% om alsnog een koper te vidnen. De juiste vraagprijs bepalen is dus cruciaal! Onze commerciële medewerkers zijn hiervoor speciaal ogpeleid om de correcte marktwaarde en marktsituatie te kunnen toelichten aan de eigenaars-verkopers.

Iedereen is het erover eens dat er voor de woningmarkt in Vlaanderen geen grote prijsschommelingen te wachten staan. Een lichte prijscorrectie in bepaalde marktsegemnten is zeker mogelijk. Het zal eerder de inflatie zijn (bijna 2%) die zorgt voor een zachte landing van de vastgoedprijzen. Zolang de nominale rente van het spaarboekje nagenoeg 0% is en de beurzen ongeoorloofde kwinkslagen hebben, worden belegggers door het vastgoed aangetrokken.

Makelaar in de breedste zin.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal:
• de ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, belegging- en projectontwikkelaars
• de aan- en verkoop van gronden, huizen en appartementen
• rentmeesterschap
• de verhuur van woningen en appartementen
• waardebepalingen
• verkavelingen
• de aanvraag van alle nodige attesten, certificaten, vergunningen en keuringen.

Met ERA naar het eerste hoofdstuk

In beide gevallen krijgt u van ERA alle kansen om er een mooi verhaal van te maken. Alle instrumenten die wij u aanreiken om snel een woning te verkopen of te kopen vindt u hierna opgesomd. Van concreet advies op papier tot unieke hoogtechnologische hulp op uw scherm. Alles staat of valt natuurlijk met de mensen achter ERA, stuk voor stuk experts in hun vak, die hun professionele bagage met u delen. Die beschikken over de noodzakelijke beroepserkenning en permanent bijgeschoold worden. Die meteen voelen wat u achterlaat en waar u heen wil. Die objectief oordelen, maar ook ongezouten hun mening geven. Kortom, mensen door wie u zich met plezier laat inspireren.
Van harte welkom bij uw ERA-makelaar.

2 kantoren

+ 300 verkopen per jaar
+ 150 verhuringen per jaar

16 ervaren medewerkers

klantentevredenheid 9 op 10
méér dan 30 jaar ervaring

ERA BECUE, uw immobiliënkantoor - vastgoed voor Harelbeke en Kortrijk

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor ERA Becue.

Contact

ERA Becue

Overleiestraat 79, 8500 Kortrijk

Vestigingen

Era Becue Zwevegem
Otegemstraat 45, 8550 Zwevegem
  • Immobilien
  • Immobilienkantoor
  • Vastgoedkantoor