Enzo’s ijs

Uw Italiaans ambachtelijk ijs in Maasmechelen

Bij Enzo’s ijs te Maasmechelen kan u terecht voor ambachtelijk vers gemaakt Italiaans ijs. Hierbij worden alleen verse ingrediënten gebruikt en alles wordt met de grootste zorg bereid. Het ambachtelijk roomijs wordt gemaakt op basis van verse hoevemelk in eigen huis en is verkrijgbaar in diverse smaken zoals het gekende vanille, chocolade en mokka. Zelfs voor diabetici is er suikervrij ijs. Het ijs is verkrijgbaar per bol, per 1 liter, per 2,5 liter en zelfs per 5 liter.

Ijstaarten

Naast het vers gedraaide ijs kan u er ook terecht voor ijstaarten. We hebben ijstaarten voor elke gelegenheid zoals verjaardagen, communies, Kerstmis, Pasen, huwelijk en doopfeesten. Heeft u een gelegenheid en wilt u graag een ijstaart bestellen? Gelieve dit op tijd (ten minste 2 weken) te bestellen. Enzo werkt ook per thema voor zijn taarten en dit kan ook volgens eigen idee. De ijstaarten bij Enzo’s ijs in Maasmechelen zijn het hele jaar door te bestellen.

Ijswagen

In de zomerperiode kan je Enzo’s ijs ook zien rondrijden met zijn bekende ijscrème wagen waar je kan genieten van een bolletje heerlijk Italiaans roomijs. Via regelmatige bijscholingen in België en Italië is Enzo’s ijs steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste methodes om Italiaans roomijs te maken.