Team

Katja Ketens Ennu-loopbaancentrum Herent

Katja Kestens

Sinds de start van ennu loopbaancentrum in 2013 begeleid ik cliënten in hun zoektocht naar een job of omgeving die echt bij hen past.  We werken samen om beweging te krijgen in je loopbaan. Dit hoeft niet altijd een andere job te zijn. Je kan ook beweging krijgen in je huidige job als je zelf beter weet waar je naartoe wil. Mensen versterken en hun zelfkennis vergroten is de gemeenschappelijke deler geweest in mijn loopbaan.  Voor de start van ennu loopbaancentrum stond ik organisaties en werknemers bij in verschillende HR-domeinen: selectie, training, outplacement en loopbaancoaching. Als psychologe was ik verbonden aan het Centrum voor Angst en Stressstoornissen (CASPA) van AZ Sint-Maarten, met als werkterrein angst, stress en burn-out.  In mijn vrije tijd heb ik genoten van de opleidingen Woord en Regie aan de Academie en bij Wisper en heb ik me als vrijwilliger graag ingezet voor het stadstheatergezelschap Braakland/Zhebilding, ondertussen omgedoopt tot het Nieuwstedelijk.

Yves Lauwaert Ennu-loopbaancentrum Herent

Yves Lauwaert

Als loopbaancoach bij ennu loopbaancentrum kan ik beroepen op 30 jaar ervaring in diverse functies zowel in de profit als in de non-profit sector. Als leidinggevende in verschillende organisaties stuurde ik mensen en teams aan. Daar ontdekte ik dat daar mijn meerwaarde en interesses liggen. Sindsdien volgde ik een hele rits opleidingen in professional coachen, systemisch coachen en loopbaan coachen, een leertraject dat volgens mij nooit ophoudt. Wat me boeit in werken met mensen is ze terug in hun kracht zetten, een veranderingsproces op gang brengen, in verbinding met zichzelf brengen. Binnen loopbaan coachen betekent dit terug een evenwicht te vinden in je loopbaan versus je privé leven en vooral streven naar loopbaan-geluk.

Sophie Plaghki Ennu-loopbaancentrum Herent

Sophie Plaghki

Ik ben licentiaat in de wijsbegeerte en heb 17 jaar ervaring in het secundair onderwijs en 4 jaar als praktijklector in de lerarenopleiding. Mijn energie haal ik daar vooral uit het coachen en begeleiden van leerlingen en studenten. Het samen nadenken over studiekeuzes en de voorbereiding op de arbeidsmarkt vormen daar een belangrijk aspect van. Nu wil ik de stap zetten om ook met volwassenen samen na te denken over hun toekomst en hen te stimuleren om vanuit hun eigen kracht en mogelijkheden ruimte te creëren om te groeien. Een aantal cursussen en opleidingen verder ben ik er helemaal van overtuigd dat ik als loopbaancoach het verschil wil maken. Naast het coachen van volwassenen wil ik ook graag tijd blijven maken om jongeren te coachen.