Schrijf een recensie

Barbara Janssens
Katja zorgde ervoor dat ik terug op mijn pootjes terecht kwam na een moeilijke periode. Geen klassieke loopbaanbegeleiding hier - Ik had de indruk dat ik mezelf beter leerde kennen uit de gesprekken die ik met Katja voerde, zodat ik ook beter wist wat ik wilde.
SH.
“Heel ontspannen sfeer tijdens de sessies, ik voelde me helemaal op mijn gemak!”
A
“De werkwijze was verbazend positief, de focus lag steeds op krachten. Er kwamen telkens nieuwe opdrachten, creatieve ook, die me hielpen om tot de kern te komen en inzicht te krijgen, maar vooral om terug verbinding te krijgen met mijn kracht, waar ik voor sta. Toen ik recent een jobkeuze moest maken kon het doorlezen van mijn nota's mij opnieuw helpen om me te oriënteren.”
D
“Bij ennu werd me een spiegel voorgehouden, soms confronterend, soms herkenbaar, vaak verhelderend. De spiegel bracht mijn drijfveren, talenten, competenties, en waarden heel duidelijk naar boven wat mijn zelfbeeld/zelfzekerheid bevorderde. Geen theoretisch verhaal, maar met concrete situaties en ervaringen gingen we aan het werk. Loopbaanbegeleiding waar ik veel eerder een beroep op had moeten doen!”
S.
“Bij ennu kwam de keuze om iets te gaan doen met wat er uit de begeleiding kwam echt vanuit de diepte: geworteld in het verleden met oog voor de toekomst. Daardoor heb ik ook effectief de stap durven zetten. Geen standaard methode en de begeleiding is heel oprecht: jij gaat helemaal mee in het verhaal van de bezoeker. Dat maakte dat ik me ook kwetsbaarder durfde opstellen.”