Aanbod

Loopbaancoaching

We kijken op een gestructureerde manier naar jouw loopbaanvragen. Via verschillende methodes vergroot je jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing. Je ontwikkelt een taal om jezelf te profileren in je functie, bij sollicitaties en tijdens netwerkmomenten.

Supervisie

Tijdens een individueel leerproces gaan we in op persoonlijke leervragen in het werken met mensen. De bedoeling is om te leren onder begeleiding door te reflecteren over situaties waar men in het werk tegenaan loopt. Niet het probleem staat centraal, maar de manier hoe je er mee omgaat.

Workshops en individuele coaching rond verbindende communicatie

Bij verbindende communicatie leer je hoe je op een constructieve manier in gesprek kan gaan bij conflictuerende belangen.  De coaching is gebaseerd op het model ‘Geweldloze Communicatie’ van Marshall Rosenberg.

Workshops en individuele coaching rond stressmanagement

Je leert inzicht verwerven over de signalen van stress en overbelasting en over de factoren die hierin een rol spelen. Je leert hoe je hier op kan inspelen door je hulpbronnen aan te spreken en de draaglast te verlagen. Via lichaamsgerichte coaching ga je ook ervaren wat je belemmert en wat je nodig hebt om verder te groeien.