Emex Interior

Natuursteen, haarden, tegels, mozaïek, trappen, gevelbekleding, parket & laminaat te Knokke-Heist

NATUURSTEEN- EN VLOERDERSBEDRIJF KNOKKE-HEIST

EMEX International Stones is met zijn showroom sinds 1/11/91 gevestigd langs de Natiënlaan 201 te Knokke-Heist. Later is er een magazijn bijgekomen te Ingelmunster en een showroom te Meulebeke.

Aanvankelijk zijn we gestart als natuursteen- en vloerdersbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van marmer, graniet en witsteen vloeren en trappen. Sinds 1994 hebben we onze activiteiten uitgebreid met keramische vloer en muurtegels, parket, schouwen en inbouwhaarden.

In onze eigen steenkapperij produceren we sinds jaren tabletten, dorpels, trappen evenals lavabo’s, keukentabletten, schouwen en gevelbekleding. Vloeren, trappen, gevelbekleding, tegelwerken, steenkapperij, parketwerken, schouwen en inbouwhaarden.

Elke afdeling beschikt over zijn eigen plaatsingsdienst.

Maatwerk wordt door ons ter plaatse opgemeten en uitgetekend met een speciaal aangepast computerprogramma. Wij maken voor u graag vrijblijvend en gratis een offerte.

PARKET - LAMINAAT

Een massief of meerlagen parket is hedendaags niet meer uit het interieur weg te denken. We hebben een ruim aanbod in onze showrooms. Onze plaatsingsdienst zal instaan voor een mooi geplaatste parket of laminaatvloer. Ook trappen, tafels en andere interieur afwerkingen zijn mogelijk.

HAARDEN

Emex interior is reeds 25 jaar actief en staat garant voor een perfecte afwerking. Je kan bij ons terecht voor een hout- of gashaard, kachel, elektrische of bio-haard. Vuurvaste omkasting, tabletten en kastjes worden bij ons vervaardigd. Van ontwerp tot realisatie wordt alles nauwlettend opgevolgd. Is het een klein of groot project, elke klant is bij ons belangrijk. Zou je graag vrijblijvend een ontwerp krijgen, neem dan contact op om een afspraak te maken of bezoek één van onze showrooms.

NATUURSTEEN

De warmte en uitstraling van een mooie natuursteen past in iedere woning. Naast eigen import werken wij ook samen met verschillende groothandels. Vloertegels, maatwerk zoals trappen, gevelbekleding, badkamerbekleding, tabletten,... alles is mogelijk. Onze opmeet- en plaatsingsdienst staan garant voor een perfecte uitvoering.