Fotoalbums

Elparo Hamont-Achel

Maak uw eigen groene energie...

U heeft er waarschijnlijk al veel over gehoord, maar meestal is het niets concreets. Het bestaat wel...maar wat is het nu eigenlijk? Eigen stroom opwekken dankzij het gebruik van photo-voltaïsche panelen. Wat zijn photo-voltaïsche panelen? Waarom zou ik hier in investeren? Wat komt er allemaal bij kijken? En vooral: wat kost het? 

Waarom Zonnepanelen? 

Vervuiling

Door te kiezen voor een PV-systeem, zorgt u ervoor dat er in de huidige energie-centrales minder fossiele brandstoffen verbruikt moeten worden. Zo zal een PV-systeem van 8,5 m² aan modules (dit komt overeen met een systeem van 1 kWp*) de CO2 uitstoot verminderen met 700 kg per jaar! Dit komt ongeveer overeen met 3000 km rijden met een hedendaagse auto! 

*kWp staat voor “kilo-watt piek”. Dit is het piek-vermogen voor een PV-systeem

Energieprijzen

Onze olie is bijna op. Er zijn voorspellers die ons voldoende voorraad geven tot 2050, maar er zijn ook minder optimistische voorspellers die het jaar 2017 als limiet opgeven. Hierdoor zullen de olieprijzen binnen een aanzienlijke tijd veranderen in de negatieve zin voor de consument, en dus zal op termijn ook de prijs van de energie omhoog gaan. Als u een PV-systeem geïntstalleerd hebt, zal u van deze prijsstijging niets - of toch zeker minder - merken, u wekt namelijk uw eigen stroom op.

Zuiniger

Als u uw eigen groene stroom opwekt, zal u als het ware automatisch minder stroom proberen te verbruiken, u bent “er meer mee bezig”. Een reden dat u dit zal doen is dat u minder afhankelijk wil zijn van de grote energie-leveranciers. Een nog belangrijkere reden is dat u uw overschot aan groene energie kunt “verkopen” aan de energiemaatschappij. U verdient dus als het ware geld “op het dak”. En doordat u minder stroom gaat verbruiken, zal ook op deze manier de CO2 uitstoot verminderen.

Poortopeners

Wij zijn niet alleen installateur van zonnepanelen, ook brengen wij de poortopeners tot bij u. Heeft u interesse, klik dan in het menu naar de afdeling "poortopeners". Maak het uzelf makkelijk door te kiezen voor poortopeners. Als verdelen & installateur voor merken als GiBiDi en CAME bieden wij u een heerlijke luxe aan. Deze luxe is echter geen overbodige luxe. Als u een poortopener plaats kunt u in aanmerking komen voor subsidies uitgebracht door de overheid. Als u meer wilt weten over prijzen kunt u altijd contact opnemen met ons.

Elektro Paesen Robert = Elparo, uw elektriciteitswerken - elekricien voor Hamont-Achel en omstreken in Limburg

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elparo.

Contact

Elparo

Achel Statie 40, 3930 Hamont-Achel
  • Elektricien
  • Elektriciteitswerken
  • Elektro
  • Poortopeners
  • Warmtepompen
  • Zonne-energie
  • Zonnepanelen
T011 80 63 71
M0476 38 31 21