Algemene elektriciteitswerken Lede

Elektrotechniek Degroote te Lede levert, plaatst en installeert elektrische installaties. Dit kan gaan van algemene elektriciteitswerken zoals stopcontacten, lampen, (LED) verlichting,... tot werken bij renovaties of nieuwbouwprojecten. Villa’s, appartementen, bureau’s,... Ook voor het installeren van domotica (lichten dimmen, automatische verlichting, … ) kan u bij ons terecht. Bent u eerder bang voor een inbraak, dan installeren wij ook graag een systeem met camerabewaking. Ook wanneer u op zoek bent naar toegangscontrole op uw kantoor of professionele omgeving, kunnen wij u verder helpen. Meer info vindt u op onze website.

Kwaliteit

Vanuit onze ambitie om een totaaloplossing aan te bieden leveren wij diensten voor iedereen, zowel residentieel als industrieel. Kwaliteit is belangrijk, daarom werken wij enkel met de meest kwaliteitsvolle materialen, zodat we op die manier uiterst kwaliteitsvolle werken kunnen afleveren. Door middel van een zorgvuldige selectie van materiaal en leveranciers willen wij de betrouwbare partner zijn die u verdiend voor uw werken. Door selectief met kwalitatieve en goede materialen te werken, garanderen wij een feilloze afwerking en een duurzame installatie waar u jaren later nog steeds genot van hebt.

Onze diensten

Algemene elektriciteitswerken
Domotica
Verlichting
In orde stellen van elektrische installaties
Camerabewaking
Toeganscontrole
Alternatieve energie (zonnepanelen)

CONTACTEER ONS

Blijvende service

Ook na de installatie zorgen wij voor een continue opvolging en een goede service-na-verkoop zodat wij het goed werken van uw installatie kunnen opvolgen. Wij helpen u ook graag verder bij een preventieve controle van uw installatie en het eventueel opnieuw in orde stellen van uw elektrische installaties. Wij zorgen steeds voor een ecologisch en duurzaam project, daarom onderzoeken wij, bij Elektrotechniek Degroote te Lede, steeds de mogelijkheden om minder energie te verbruiken of om alternatieve energie (zoals bv. het gebruik van zonnepanelen) te gebruiken.