Elektro Lefevre

Elektrozaak met domotica en huishoudelektro voor Leuven en Sint-Truiden

Elektro Lefevre Leuven, Sint-Truiden

Haal meer comfort in huis

In Leuven, Sint-Truiden en omgeving is Elektro Lefevre al meer dan 25 jaar een begrip. Het is er dé speciaalzaak voor huishoudelijke en elektrische toestellen – groot én klein. Ook voor home-entertainment en domotica is Elektro Lefevre uw adres. De uitstekende service krijgt u er altijd bovenop.

Elektro Lefevre Leuven, Sint-Truiden

Toppers in home-entertainment

Wanneer u geniet van een film of televisieprogramma wilt u comfort: een haarscherp beeld, een helder geluid en toestellen die u gemakkelijk bedient. Daarom bent u bij de specialisten van Elektro Lefevre in goede handen. Want hier vindt u naast de klassieke multimediamerken ook de toppers terug: Bose, Loewe, Kef, Bowers & Wilkins, Samsung … De échte home-entertainment vindt u hier.

Elektro Lefevre Leuven, Sint-Truiden

Meer comfort met domotica

Wilt u nóg meer comfort en gaat u bouwen of verbouwen? Denk dan aan domotica en integreer de bediening van uw homecinema, verlichting, centrale verwarming en rolluiken. Resultaat? U bedient alles via uw smartphone of tablet met maar één druk op de knop. En alle systemen zijn perfect op elkaar afgestemd. Wilt u verlichting die automatisch dimt wanneer u een film start? Alles is mogelijk. Dus kom gerust langs met uw vragen en wensen. Met topmerken zoals Crestron haalt u sowieso comfort én kwaliteit in huis. Elektro Lefevre zorgt voor de plaatsing én de configuratie.

Elektro Lefevre Leuven, Sint-Truiden

Kiezen voor topservice

Hoe Elektro Lefevre het verschil maakt? Door te kiezen voor kwaliteitsmerken én door u een superservice te bieden. Koopt u er een wasmachine, koelkast of televisie? Dan krijgt u uw Miele of Siemens thuis geleverd. Ook het inbouwen in uw keuken nemen ze voor hun rekening. De eigen herstellingdienst maakt het verhaal compleet. Kortom: bij Elektro Lefevre zit u altijd goed.