Elektro E.S.C.A.

Electronisch Service Center Aarschot

Uw elektrowinkel voor uw groot & klein elektro, huishoudtoestellen en TV te Aarschot

Bruingoed

Bij Elektro E.S.C.A. verkopen wij bruingoed van de meest bekende merken. Door onze lange ervaring op dit gebied zijn wij in staat u met raad en daad bij te staan in de keuze van een voor u geschikt toestel. Ook volgen wij regelmatig bijscholing bij onze fabrikanten om steeds bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen op gebied van het audiovisuele.

Witgoed

U kan bij Elektro E.S.C.A. ook terecht voor uw witgoed (grote elektro). Ook op dit gebied kunnen wij terugvallen op een jarenlange ervaring. Wij staan u bij met raad en geven u uitleg over de machines, zodat u precies die machine kan kiezen die u nodig heeft. Het spreekt vanzelf dat wij ook op dit vakgebied de laatste trends op de voet volgen.

Klein elektro

Ook voor uw klein elektro kan u steeds terecht bij Elektro E.S.C.A. Wij hebben steeds een zeer uitgebreid gamma producten in voorraad. Klein elektro bestaat o.a. uit: scheerapparaten, tandenborstels, weegschalen, mixers, keukenrobotten, koffiezetapparaten, Senseo toestellen, haardrogers, gourmetstellen, fondues, ... Ook hier volgen wij steeds de laatste ontwikkelingen op de voet, zodat u steeds een ruime keuze uit de modernste apparaten heeft.

Digitale TV

Wij zijn ook verdeler van digitale tv via TV Vlaanderen. TV Vlaanderen is digitale tv die verdeeld wordt over satelliet.

Herstellingen

Door onze lange ervaring in de branche kunnen wij ook instaan voor de herstellingen aan toestellen van de meest bekende merken. Wij leveren een kwaliteitsvolle reparatie van uw toestel aan een zo scherp mogelijke prijs. Regelmatig wordt bijscholing bij de fabrikanten gevolgd om ook de laatste nieuwe toestellen te kunnen herstellen.

Onderdelen

Elektro E.S.C.A. heeft ook steeds een zeer uitgebreid gamma aan onderdelen en wisselstukken voor de meest courante toestellen. Indien we de wisselstukken niet op voorraad hebben, worden ze snel besteld en binnen de kortste keren zijn de stukken beschikbaar. De onderdelen variëren van batterijen, tot afstandsbedieningen, geheugenkaartjes, rollagers, riemen, motoren, inktjetcartridges, ...

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elektro E.S.C.A..

Contact

Elektro E.S.C.A.

Herseltsesteenweg 65, 3200 Aarschot
  • Electro
  • Elektro
  • Elektro & Multimedia
  • Huishoudtoestellen
  • Tv toestellen
T016 84 34 53
F016 84 34 53
Ond. nr.0859.892.033
Maandag Gesloten
Dinsdag 14.00u-19.00u
Woensdag 14.00u-19.00u
Donderdag 14.00u-19.00u
Vrijdag 14.00u-19.00u
Zaterdag 10.00u-12.00u, 14.00u-17.00u
Zondag Gesloten