Algemene elektriciteitswerken regio Leuven

Algemene elektriciteitswerken Daan Lambrechts te Lubbeek bij Leuven is uw partner voor alle elektriciteitswerken. Ik zet uw nieuwbouw- en of renovatieproject helemaal 'onder stroom'. Woning, winkel, kantoor? Gegarandeerd heb ik de juiste oplossing in huis voor uw project. U kan steeds rekenen op de beste service tegen de beste prijs. Ook voor onderhoudsopdrachten en dringende probleemoplossingen kunt u een beroep doen op ons.

Elektrische installaties

Schakel ons in voor al uw elektriciteitswerken. Wij installeren verlichtingssystemen voor uw woning of villa, herstellen uw netwerk en onderhouden uw elektrische installaties. Uw woning klaar maken voor de verplichte keuring bij verkoop of ze in orde zetten na aankoop. Vervangen of bijwerken van oude verdeelkasten. Ervaring in het plaatsen van home automatisatie zoals Qbus, KNX en Niko Home control. Eveneens plaatsing van ventilatiesystemen, verlichting binnen & buiten, videofonie en parlofonie.

Contacteer Lambrechts

Ik bied u zonder probleem een totaalservice aan met de grootste zorg en kwaliteit. Ook voor vakkundig advies zit u goed bij elektricien Lambrechts. Op zoek naar een betrouwbare ektriciteitspartner? Mail of bel ons, wij komen zo snel mogelijk langs. Samen kiezen we de geschikte startdatum, en houden daarbij maximaal rekening met uw timing.

CONTACTEER ONS