Elektriciteitswerken Kurt Jacobs

Uw vakman te Heist-op-den-Berg in elektriciteitswerken en sanitair

Kurt Jacobs uit Heist-op-den-Berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten zowel particulier als voor bedrijven kan u bij Elektriciteitswerken Kurt Jacobs te Heist-op-den-Berg terecht. Wij maken een voor u persoonlijk uitgewerkte elektrische installatie. Wij plaatsen duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen.


Elektriciteit

Het ontwerpen van een nieuwbouw installatie of renovatie, onderhoud van bestaande installaties. Het plaatsen van verlichting, data bekabeling en videofonie.

Sanitair

Het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige sanitaire leidingen en het afvoeren van vuil water. Tevens plaatsen wij ook de sanitaire toestellen.

Centrale verwarming

Wij plaatsen voor u nieuwe leidingen, radiators en hoge rendementketels van het merk Junkers. Dit in nieuwbouw zowel als in renovatie.

Badkamerrennovatie

Renoveren van uw badkamer van afbraak, vernieuwen, verleggen van sanitaire leidingen tot het plaatsen van sanitaire toestellen. We zorgen voor de plaatsing van vloer- en wandtegels, gyproc en plafonds.

Ventilatie

Een gezonde en comfortabele binnenlucht kunnen wij voor u voorzien door middel van het juiste ventilatiesysteem.

Airco

Tijdens de zomer kunnen wij een kamer lekker afkoelen, en in de winter keren we het systeem om en creëen we een gezellige warmte.

Partners

✔︎ Niko
✔︎ Vertommen
✔︎ Van Marcke
✔︎ Zhender
✔︎ Hitachi

VRAAG NU UW PRIJSOFFERTE

Elektriciteitswerken Kurt Jacobs Heist-op-den-Berg

BEKIJK ONZE REALISATIES