Elektriciteitswerken Erik Bollaert

Uw elektricien voor Sint-Niklaas en Temse

Erik Bollaert is een jonge maar bekwame ondernemer en elektricien uit Temse, die de bouwer of verbouwer steeds zal bijstaan met professioneel advies voor hun project inzake elektriciteit. Erik Bollaert blijft constant op de hoogte van de laatste nieuwe technieken betreffende sfeerverlichting, automatisering, domotica, videofonie/parlefonie, tuinverlichting en zelfbouwpaketten.

Kwaliteitsvolle afwerking

Er wordt enorm veel aandacht besteedt aan een kwaliteitsvolle afwerking, zodat u als klant op beide oren kunt slapen. Bij hem zijn uw werken in goede handen! Bij ons kan u terecht voor: nieuwbouw, renovatie, automatisatie, domotica, tuinverlichting, kleine werkjes, videofonie/parlefonie, bestaande lichtpunten dimmen zonder te slijpen of kappen, zelfbouwpakketten.

Aarzel niet en vraag nu een vrijblijvende offerte op. Wij staan altijd paraat om u verder te helpen.

Elektriciteitswerken Erik Bollaert, uw elektricien, elektrieker voor Sint-Niklaas en Temse.

Foto's

Recensies

Supergoede vakman, na slechts 1 telefoontje heb ik mijn badkamerventilator perfect kunnen aansluiten dankzij de goede voorbereidingen van Erik Bollaert.
- jean reyns
Als je een vakman zoekt die uitstekend en verzorgd werk levert dan kan je rekenen op Erik. In de eerste plaats contacteerden we hem voor een kleiner werk, daarna vertrouwden we hem het plaatsen van zonnepanelen toe. Beide werken voerde hij volledig naar wens uit. Het was aangenaam om met Erik samen te werken, hij denkt mee en staat open voor hoe je het zelf ziet. Centraal stond steeds het doel, waarom je iets wil laten realiseren, hij bracht hiervoor de beste oplossingen aan. Indien je vragen hebt krijg je een (doordacht) antwoord. Ook het materiaal waar Erik mee werkt is kwalitatief goed. Ik kan hem alleen maar aanraden.
- Bart Verbeke
meer recensies

Contact

Elektriciteitswerken Erik Bollaert

Heistraat 50, 9140 Temse
  • Automatisatie
  • Automatisering
  • Domotica
  • Elektricien
  • Verlichting
T0477 30 80 91
Ond. nr.0639.758.550

Telefonisch altijd bereikbaar