Elektriciteitswerken Erik Bollaert

Elektriciteitswerken Temse

Elektricien uit Temse

Erik Bollaert is een jonge maar bekwame ondernemer en elektricien uit Temse, die de bouwer of verbouwer steeds zal bijstaan met professioneel advies voor hun project inzake elektriciteit. Erik Bollaert blijft constant op de hoogte van de laatste nieuwe technieken betreffende sfeerverlichting, automatisering, domotica, videofonie/parlefonie, tuinverlichting en zelfbouwpaketten.

Kwaliteitsvolle afwerking

Er wordt enorm veel aandacht besteedt aan een kwaliteitsvolle afwerking, zodat u als klant op beide oren kunt slapen. Bij hem zijn uw werken in goede handen! Bij ons kan u terecht voor: nieuwbouw, renovatie, automatisatie, domotica, tuinverlichting, kleine werkjes, videofonie/parlefonie, bestaande lichtpunten dimmen zonder te slijpen of kappen, zelfbouwpakketten.

Aarzel niet en vraag nu een vrijblijvende offerte op. Wij staan altijd paraat om u verder te helpen.

Elektriciteitswerken Erik Bollaert, uw elektricien, elektrieker voor Temse en Sint-Niklaas.

Foto's

Recensies

Dankzij de diensten van Erik Bollaert is mijn nieuwe woning volledig geautomatiseerd met een nieuw domotica systeem dat hij volledig zelf creëerde. De uitleg hieromtrent kreeg ik ruim voldoende en in duidelijk, verstaanbare taal.
Om nog maar te zwijgen over de prachtige verlichting over gans mijn woning. Een zeer interessant lichtadvies gekregen van Erik dat hij ter plaatse kwam opmaken. Aangepaste verlichting voor elk sfeermoment, zeer handig te bedienen via de schakelaars! Sensorverlichting in gang en toiletten, zo kan ik deze niet vergeten uitdoen.
Nogmaals bedankt Erik voor de vlotte en aangename samenwerking en voor de knappe dienstverlening!

- De Laet Kris
Bij de voorbereiding heeft Erik ons goed geinformeerd, alles komen opmeten, een duidelijk bestek gemaakt en extra informatie over de plaatsing gegeven. Bij de werken zelf heeft hij bijna stofvrij gewerkt bij het slijpen van de sleuven dankzij zijn speciaal materiaal. Hij wist ook steeds welke lijnen waar moesten komen en hoe hij het in de praktijk moest plaatsen. Na de werken hebben we ook een correcte en eerlijke prijs betaald, evenveel als in het bestek eerst werd vermeld. Een aantal maanden na de werken toen we de spots zelf plaatsten, kregen we de juiste informatie over deze verlichting. Hij is steeds tot uw beschikking om eventuele vragen na de werken te beantwoorden. Kortom, als u een goede elektricien nodig hebt die er voor u is, aarzel dan niet om Erik Bollaert te contacteren.
- jean reyns
meer recensies

Contact

Elektriciteitswerken Erik Bollaert

Heistraat 50, 9140 Temse
  • Automatisatie
  • Automatisering
  • Domotica
  • Elektricien
  • Verlichting
T0477 30 80 91
Ond. nr.0639.758.550

Telefonisch altijd bereikbaar