Elektro Deloof

Uw vakman in algemene elektriciteitswerken en verlichting voor Maldegem

Elektro Deloof is sinds enkele jaren gevestigd in Eeklo (Balgerhoeke), ons werkgebied verspreid zich van de kust tot de provincie Antwerpen. Bij ons kan u 7/7 terecht voor al u vragen of problemen die te maken hebben met elektriciteit. Hieronder vindt u een klein overzicht van ons aanbod:

 

Elektriciteit van A tot Z

Nieuwbouw, verbouwing, deppanage, wij helpen u graag met u plannen of defecten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u project. Voor herstellingen proberen wij zo snel mogelijk langs te komen en het probleem snel en vakundig op te lossen.

Maak het leven confortabeler, kies voor domotica!

Integreer domotica in uw woning en kies voor een confortabeler leven. De toepassingen zijn eindeloos!

Automatisatie

Beheer u domein. Zowel automatische poorten als deuren, bij ons kan u hiervoor terecht. Wij bekijken de mogelijkheden naargelang u eigen noden.

Audio en video

Integreer multimedia in uw woning. Multiroom systemen, home cinema, tv en benodigheden. Contacteer ons voor een passende offerte.

Toegangscontrole

Heb controle over wat er voor u deur afspeelt. Video- & parlofonie is bijna niet meer weg te denken de dag van vandaag. Wij plaatsen of herstellen een systeem naar gelang uw wensen.

Verlichting

Maakt u huis uniek, creëer sfeer. 1001 modellen, wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlichting naar gelang de stijl van de woning. Samen met u of uw binnenhuisarchitect overlopen wij wat mogelijk is, het aanbod is namelijk enorm.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!