Bespaar op uw verwarming

Bespaar op uw verwarming

Bespaar op uw verwarmingsinstallatie met S.A.M

Een degelijke verwarmingsinstallatie begint met de berekening van het warmteverlies van uw huis. Na calculatie van het benodigde vermogen door onze adviseur stellen we u een compleet pakket op maat voor, rekening houdend met het beschikbare budget en voorkeuren voor een bepaald systeem. Hij adviseeert u daarbij over radiatoren, vloerverwarming, verwarmingsketels, warmtepompen en leidingen.

Producten

S.A.M werkt enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken tegen verlaagde prijs. Of u nu kiest voor radiatoren of een vloerverwarming systeem met bijhorende CV ketel en/of warmtepomp. U ontvangt hoe dan ook een compleet pakket aan onderdelen en materialen waarbij u speciale montagegereedschappen van ons in bruikleen krijgt.

Werking

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en samen neemt hij uw bouwplannen door. Na een calculatie van het ideale totaalpakket bezorgt hij u een offerte met daarin alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop. Na het afronden van de installatie komen wij de het systeem instellen en opstarten.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO