Elektriciteit, sanitair en verwarming voor Beringen, Hasselt en Houthalen-Helchteren

 

Plaatsing, herstelling en onderhoud

S.A.M. is een jong bedrijf dat gevestigd is te Beringen (Koersel) en steeds garant staat voor een snelle en correcte service. Wij helpen u graag uit de nood met herstellingen aan uw centrale verwarming, elektriciteit of sanitair. Verder kan u ook bij ons terecht voor de plaatsing van zonnepanelen, warmtepompen, ventilatie (D of C), zonneboilers, mazoutketel, gasketel, badkamermeubels en vloerverwarming.

Expert in elektriciteit

Is uw elektriciteit, zekeringen aan vervanging toe? Dan doet u best beroep op S.A.M. te Beringen. Wij zijn expert in het herstellen, plaatsen en eventueel vervangen van alle stroomvoorzieningen in uw huis. Van verlichting tot stopcontacten en van zekering tot stroomkast. Resultaat? Uw volledige elektriciteitscircuit en netschema werkt perfect.

Badkamer van uw dromen

De badkamer is een plaats waar u meer tijd spendeert dan u denkt. Logisch dus dat u er graag een aangenaam oord van maakt. Voor alle werkzaamheden in de badkamer is er maar één adres. Op S.A.M. rekent u voor een degelijke oplevering, precies zoals u het wenst.

Nieuwbouw of renovatie

Uw project is in goede handen bij S.A.M. nieuwbouw of renovatie, u bent zeker van een snelle interventie, een uitstekende service en een degelijke afwerking. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Beringen, Hasselt en Houthalen-Helchteren. Bel nu voor uw vrijblijvende offerte naar 0485 787 666. Of maak een afspraak: u vindt ons in 3582 Koersel, op de Beverlosesteenweg 449.

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!