Elektriciteitswerken voor Schoten

Hebt u problemen met uw elektrische installatie? Nood aan een vakman voor een deskundige afwerking? Werfbegeleiding nodig of advies nodig bij zelf-plaatsing?

Of het nu gaat om kleine of grote werken, bij Elektricien Flex-Co te Ekeren (bij Schoten) kan u terecht voor alle elektriciteitswerken in regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in residentiële installaties, verlichting, depannages, maken van schema's & (her)keuring. Regio Antwerpen, Ekeren, Schoten en omstreken.

LEES VERDER

Montage- en renovatiewerken

Montagewerken: ook voor de gespecialiseerde situaties kunnen we vlot oplossingen bieden, dankzij onze uitgebreide materiaalkennis en ervaren bekwame vakmensen.

Renovatiewerken: bij een renovatie of aanpassing van de elektrische installatie is het soms onvermijdelijk om zonder kappen, breken of slijpen aan het werk te gaan. Hier kunnen wij op de nodige eisen inspelen door een all-in pakket aan te bieden die voor een complete afwerking zorgt.

LEES VERDER

Laswerken, staalhard maatwerk

De laatste jaren is er veel vraag omtrent stalen frames. Daar we altijd gelukkige klanten hebben gehad en we zelf ook onder de indruk waren van de afwerking zijn we met een eigen productie begonnen. Indien gewenst kunnen deze in de juiste kleur gezet worden. In onze atelier te Ekeren (bij Schoten) beschikken we over de mogelijkheden om staal, aluminium en inox te lassen.

Klik op de knop hieronder voor enkele voorbeelden.

LEES VERDER