Fotoalbums

Elektricien Erik Bollaert

Uw elektricien, elektrieker, zonnepanelen voor Beveren en Temse

Erik Bollaert is een jonge maar bekwame ondernemer en elektricien uit Beveren (Verrebroek), die de bouwer of verbouwer steeds zal bijstaan met professioneel advies voor hun project inzake elektriciteit. Erik Bollaert blijft constant op de hoogte van de laatste nieuwe technieken betreffende zonnepanelen, sfeerverlichting, automatisering, domotica, videofonie/parlefonie, tuinverlichting en zelfbouwpaketten.

Kwaliteitsvolle afwerking

Er wordt enorm veel aandacht besteedt aan een kwaliteitsvolle afwerking, zodat u als klant op beide oren kunt slapen. Bij hem zijn uw werken in goede handen! Bij ons kan u terecht voor: nieuwbouw, renovatie, automatisatie, domotica, tuinverlichting, kleine werkjes, videofonie/parlefonie, bestaande lichtpunten dimmen zonder te slijpen of kappen, zelfbouwpakketten.

Gecertificeerd zonnepanelen installateur

Erik Bollaert is uw vakman in zonnepanelen-installaties in de regio's Beveren en Temse. In 2017 ontving Erik het certificaat van bekwaamheid als installateur fotovoltaïsche zonne-energiesystemen.

Aarzel niet en vraag nu een vrijblijvende offerte op. Wij staan altijd paraat om u verder te helpen.

Elektriciteitswerken Erik Bollaert

Foto's

Recensies

Erik werkt zeer degelijk, maakt duidelijke afspraken en vooral...hij is van zijn woord zowel van uitvoering als van een voordelige prijs, ik kan hem alleen maar aanbevelen.
- Marc Verdonck
Supergoede vakman, na slechts 1 telefoontje heb ik mijn badkamerventilator perfect kunnen aansluiten dankzij de goede voorbereidingen van Erik Bollaert.
- jean reyns
meer recensies

Contact

Elektricien Erik Bollaert

Walestraat 20, 9130 Verrebroek
  • Automatisatie
  • Domotica
  • Elektricien
  • Elektriciteit
  • Elektriciteitswerken
  • Zonne-energie

Telefonisch altijd bereikbaar