Debaled Technics

Elektricien te Anzegem voor al uw elektriciteitswerken

Algemene elektriciteit, domotica, automatisatie ...

Debaled Technics is uw ervaren elektricien te Anzegem voor alle algemene elektriciteit, domotica, automatisatie, camerabeveiliging, databekabeling en ventilatie.

Zelfwerkend zaakvoerder Henk De Baeremaeker heeft jaren ervaring in de sector en kan u helpen met allerhande elektriciteitswerken en de installatie van domotica, camerabewaking en woningventilatie.

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten

Debaled Technics uit Anzegem voert elektriciteitswerken uit in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze installeren elektrische installaties op het huishoudelijk netwerk, plaatsten binnen- en buitenverlichting en leveren bij elk project een keuring af.

Dankzij de domoticatoepassingen die we voor u installeren, geeft u uw wooncomfort een flinke boost. Alle toepassingen zijn makkelijk te gebruiken en geven u een controle over uw huis: verlichting, verwarming, televisie of rolluiken zijn te bedienen met een simpele klik of swipe op uw smartphone.

Camerabewaking en woningventilatie

Met een kwalitatieve camerabewaking krikt u de veiligheid van uw woning op. Een camerasysteem helpt om tijdig in te grijpen als er problemen ontstaan in en rond uw huis en geeft u de mogelijkheid om achteraf de situatie te analyseren en te anticiperen.

Verbeter de luchtkwaliteit in uw woning met de professionele installatie van een automatisch ventilatiesysteem. We plaatsten woningventilatie C van het kwalitatieve merk Renson in zowel nieuwbouwwoningen als verbouwingen.

CONTACTEER ONS