Electro Maasmechelen

Electro-Mobile

Uw electrozaak te Maasmechelen

Electro-Mobile Maasmechelen is de specialist op het gebied van herstellingen aan gsm's, tablets, computers en monitors. We kunnen zowel een scherm repareren als waterschade herstellen. iPhone of iPad laten vallen? Heb je een barst in je scherm of is er een breuk zichtbaar? Heeft je toestel waterschade opgelopen? Van schermreparaties tot ingewikkelde softwareproblemen, dankzij een jarenlange ervaring verhelpen wij alle mogelijke defecten van je toestel. Naast herstellingen en reparaties, kan je ook bij ons terecht voor een gsm, zowel nieuw als tweedehands, dit in de meest courante merken zoals iPhone en Samsung. Verder hebben wij ook een uitgebreid gamma aan talloze accessoires voor je gsm, tablet, laptop of computer.

GSM shop

Uw nummer 1 GSM shop in Maasmechelen voor alle soorten toestellen en accessoires. We zijn de goedkoopste in Maasmechelen.

Waterschade

Heb je vocht of waterschade aan je iPhone? Dagelijks repareert Electro-Mobile te Maasmechelen iPhone’s met waterschade. In de meeste gevallen kunnen wij de schade aan je iPhone eenvoudig oplossen, soms kan het zo zijn dat tijdens de reparatie ook enkele onderdelen moeten worden vervangen.

Moederbord Reparatie

Tijdens ons onderzoek kijken we naar de haalbaarheid van de reparatie. Spijtig genoeg kunnen wij niet garanderen dat we met het onderzoek de problemen aan het moederbord ten alle tijden kunnen herstellen

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!